ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ: ΝΑΙ, ΟΧΙ ΚΑΙ WOW!
ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ WOW!
-Milton Glaser

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη μιας τέλειας ιστοσελίδας αποτελεί μια αρκετά απαιτητική διαδικασία. Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή σύνθεση εικόνας και κειμένου. Η τέλεια ιστοσελίδα απαιτεί και τέλεια στρατηγική, μαζί με αψεγάδιαστο σχεδιασμό, ακριβή βελτιστοποίηση και, φυσικά, ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Στην Artware δεν σχεδιάζουμε απλώς όμορφες ιστοσελίδες· θέλουμε η ιστοσελίδα του πελάτη μας να ταρακουνήσει το διαδίκτυο και να βγάλει από μόνη της το κόστος της. Εμείς προσφέρουμε μία επιτυχημένη και ολοκληρωμένη διαδικτυακή εμπειρία, μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές και απαράμιλλη υποστήριξη· μια τέτοια εμπειρία που μόνο μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών θα μπορούσε να σας προσφέρει. Η δική μας ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων αποτελείται από εσωτερικούς στην Artware online strategists, web & user experience designers, web developers, project managers, content strategists και copywriters, ενώ συνεργάζεται με σχολαστικά επιλεγμένους συνεργάτες στους τομείς του Search Engine Optimization και του Digital Marketing.
Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα της δημιουργίας ιστοσελίδων:
• Στρατηγική
• Σχεδιασμός ιστοσελίδας
• Ανάπτυξη ιστοσελίδας
• Συγγραφή περιεχόμενων κειμένων
• Φωτογράφηση
• Βελτιστοποίηση Διαδικτυακής Αναζήτησης
• Καμπάνιες Διαδικτυακού Marketing
• Έλεγχος & Βελτιστοποίηση
• Κορυφαία Φιλοξενία Ιστοσελίδας
• Ολοκληρωμένη Τεχνική Υποστήριξη
• Συνεχής Συμβουλευτική Υποστήριξη
Αν κι εσείς πιστεύετε πως μια ιστοσελίδα δεν είναι απλά ένα αποτύπωμα μέσα στο χάος του διαδικτύου, αλλά ένα μέσο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τον επισκέπτη της, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Στην Artware σχεδιάζουμε μοναδικές ιστοσελίδες, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και στη φιλοσοφία του πελάτη μας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφεύγουμε τη χρήση έτοιμων προτύπων και δημιουργούμε από την αρχή έναν ιστότοπο με τη χρήση καθαρού κώδικα. Η λειτουργικότητα των ιστοσελίδων μας χαρακτηρίζεται από το responsive design και το διαδραστικό σχεδιασμό, ενώ το πληροφοριακό οπτικό υλικό και η στρατηγική δημιουργία των περιεχόμενων κειμένων προσφέρουν το σύνολο των πληροφοριών με τον πιο ξεκάθαρο και ευχάριστο τρόπο στον επισκέπτη.

Σε εμάς, κάθε project είναι ξεχωριστό και αποτελεί δείγμα τέχνης και τεχνικής ικανότητας. Εμείς φροντίζουμε όχι μόνο για τη λειτουργική και οπτική αρτιότητα, αλλά και για την υποστήριξη της λειτουργίας του.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Περιεχόμενο και στρατηγική
Το πρώτο βήμα αποτελείται από την έρευνα και τη συλλογή δεδομένων γύρω από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του πελάτη, ώστε να διαμορφώσουμε ένα πλήρες επικοινωνιακό προφίλ. Το προφίλ αυτό θα παρουσιάζει με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο όλα εκείνα τα δεδομένα που κάνουν τον πελάτη μας να ξεχωρίζει.
Σχεδίαση περιβάλλοντος διεπαφής
Το δεύτερο βήμα περιλαμβάνει τον καθορισμό της μορφής και τον σχεδιασμό του layout της ιστοσελίδας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η πρακτική λειτουργικότητα σε σχέση με την παρουσίαση. Είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι, το οποίο θα μπορούσαμε να το παραλληλίσουμε με τη δημιουργία της δομής ενός εικονικού διαλόγου με τον πελάτη.
Ανάπτυξη
Έχοντας διασφαλίσει το καθορισμένο πλέον περιβάλλον διεπαφής και το πλαίσιο του εικονικού διαλόγου με τον επισκέπτη, το τρίτο βήμα αποτελείται από τη σχεδίαση των οπτικών μέσων και τη συγγραφή επικοινωνιακών και πληροφοριακών κειμένων, τα οποία θα παρουσιάζουν και θα αναδεικνύουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, αλλά και τις μοναδικές λεπτομέρειες της επιχείρησής σας, με στόχο ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να έχει το σύνολο των πληροφοριών που χρειάζεται για να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα και να βρει αυτό που επιθυμεί.
Δοκιμή & Επικύρωση
Με την ολοκλήρωση του σχεδιασμού σειρά έχει το δοκιμαστικό ανέβασμα και η διεξαγωγή όλων των δοκιμών συμβατότητας, ώστε η ιστοσελίδα να είναι άψογα προσπελάσιμη από κάθε είδους συσκευή, φορητή ή σταθερή, καθώς και από κάθε πρόγραμμα φυλλομέτρησης. Ακολούθως διεξάγεται ο τελικός έλεγχος επικύρωσης της στρατηγικής περιεχομένου, με την επαλήθευση κειμένων και γραφικών στοιχείων, μέσα στο πλαίσιο εξυπηρέτησης της επικοινωνιακής στόχευσης.
Έλεγχος & Βελτιστοποίηση
Το τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση ενός επιτυχημένου web design αναλαμβάνει το τμήμα προγραμματισμού της Artware με την εφαρμογή βελτιστοποιήσεων λειτουργικότητας, αλλά και SEOptimization ώστε να επιτυγχάνονται κορυφαία αποτελέσματα στη διαδικτυακή αναζήτηση έναντι του ανταγωνισμού. Το βήμα αυτό περιλαμβάνει, μετά το ανέβασμα της ιστοσελίδας, την ανάλυση των δεδομένων επισκεψιμότητας και αλληλεπίδρασης, για την επικύρωση της επίτευξης των στόχων, ή την εφαρμογή των όποιων πιθανών παρεμβάσεων.

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
#FAQ

Πόσο κοστίζει η δημιουργία μιας ιστοσελίδας;

Στην Artware δημιουργούμε ιστοσελίδες στην τιμή των 2.000 με 5.000 Ευρώ. Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε μεγάλης έκτασης σελίδες για μεγάλες επιχειρήσεις, το κόστος μπορεί να ανέβει και να ξεπεράσει τις 7.000 Ευρώ. Στείλτε μας απλώς ένα μήνυμα κι εμείς θα προετοιμάσουμε για εσάς μία πρώτη εκτίμηση εντελώς δωρεάν.

Η επιχείρησή μου δεν βρίσκεται στην ίδια πόλη με εσάς. Θα μπορούσατε όμως να αναλάβετε την ιστοσελίδα μου;

Μα φυσικά! Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδων για επιχειρήσεις σε πανελλαδική, καθώς και σε διεθνή βάση.

Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε το site μου;

Οι περισσότερες ιστοσελίδες μπορούν να είναι απολύτως ολοκληρωμένες σε ένα διάστημα 4 – 8 εβδομάδων. Όμως, μερικές επιχειρήσεις έχουν ανάγκη επικοινωνίας μιας πολύ μεγαλύτερης βάσης πληροφοριών. Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως χρειαστεί σχετικά περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας.

Ο γαμπρός / ανιψιός / τρίτος ξάδερφος / υπάλληλός μου μου είπε ότι μπορεί να μου φτιάξει την ιστοσελίδα μου δωρεάν. Γιατί να μην του αναθέσω να την κάνει εκείνος;

Επειδή κάποιος σας προσφέρει δωρεάν εργασία, αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα θα είναι και ποιοτική. Ειδικά δε, αν αυτή η εργασία δεν αποτελεί και το επάγγελμά του, ή αν απλώς διαθέτει λίγη σχετική εμπειρία. Όταν αναφερόμαστε σε ιστοσελίδες, πολύ πιστεύουν πως μπορούν να κατασκευάσουν και από μία· οι περισσότεροι όμως δεν γνωρίζουν ακριβώς πώς μπορούν να κάνουν την ιστοσελίδα αυτή να εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα διαδικτυακής αναζήτησης -στο Google, στο Yahoo, στο Bing.

Κι εγώ έχω έναν φίλο που ασχολείται από μικρό παιδί με τα αυτοκίνητα, και το έχει κάνει και ως επάγγελμα. Αν μου πει πως μπορεί να μου διορθώσει ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο, θα τον εμπιστευθώ με κλειστά μάτια. Αλλά αν προσφερθεί να μου κάνει τη φορολογική δήλωση, επειδή μια φορά την έκανε για κάποιον δικό του, μάλλον θα το αποφύγω. Ένα λάθος, σε κάτι τόσο σημαντικό, θα μπορούσε να κοστίσει τουλάχιστον αρκετά χρήματα. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας από κάποιον που δεν διαθέτει εμπειρία διαδικτυακού marketing. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να σας κοστίσει σε χαμένες συνεργασίες. Αντιθέτως, αναθέτοντας σε έναν επαγγελματία την εργασία αυτή, μπορείτε να κάνετε πολύ γρήγορα απόσβεση του κόστους δημιουργίας.

Διαθέτω ήδη κάποια ιστοσελίδα. Γιατί δεν βρίσκεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζητήσεων στο Google και στο Yahoo;

Αυτό συμβαίνει, πράγματι, γιατί πολλοί επαγγελματίες και πολλές εταιρείες μπορούν να σχεδιάσουν την ιστοσελίδα σας, αλλά ελάχιστες γνωρίζουν πώς θα την κάνουν να δουλέψει καλύτερα σε παραμέτρους διαδικτυακής αναζήτησης. Ακόμη κι αν έχετε την πιο όμορφη ιστοσελίδα στον κόσμο, δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο στο αν κάποιος θα μπορέσει να τη βρεί και να την επισκεφθεί.

Το κλειδί για την υψηλότερη κατάταξη στις λίστες αποτελεσμάτων διαδικτυακής αναζήτησης είναι να βρείτε κάποιον ο οποίος γνωρίζει να δουλεύει με SEO (Search Engine Optimization), ή σε απλά ελληνικά: να ξέρει πώς να διαμορφώσει την ιστοσελίδα σας έτσι, ώστε να είναι φιλικότερη προς τις μηχανές αναζήτησης. Στην Artware γνωρίζουμε τη χρήση διάφορων τεχνικών αλλά και πρακτικών κανόνων του διαδικτύου, ώστε να επιτυγχάνουμε σταθερά καλύτερα αποτελέσματα.

Τί θα πρέπει να κοιτάξω ψάχνοντας για κάποιον επαγγελματία web designer;

Αναζητώντας κάποιον επαγγελματία Web Designer, ή, ακόμη καλύτερα, κάποια εταιρεία που αναλαμβάνει τέτοια project, υπάρχουν αρκετές σημαντικές παράμετροι που θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψη. Κρατήστε πάντα στο μυαλό σας αυτές τις ερωτήσεις: Πόσο καιρό υπάρχει αυτή η εταιρεία στον χώρο; Έχουν διαθέσιμο μεγάλο portfolio με εργασίες τους; Διαθέτουν θετικές αναφορές από τους πελάτες της; Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας αποτελεί μία ουσιαστική επένδυση χρόνου και χρημάτων. Γι’ αυτό, δοκιμάστε ακόμη και να καλέσετε κάποιον από τους πελάτες της επιχείρησης και ρωτήστε τον για το πώς ήταν η συνεργασία τους.

Πώς μπορώ να γνωρίζω αν ο κόσμος επισκέπτεται την ιστοσελίδα μου;

Εμείς προτείνουμε έναν server φιλοξενίας, ο οποίος προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης στατιστικών. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να σας δείξει το πόσοι επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα σας, το από ποιά περιοχή, ακόμη και το τί ήταν αυτό που αναζήτησαν διαδικτυακά και οδηγήθηκαν σε εσάς.

Τί συμβαίνει στην περίπτωση που θέλω να κάνω αλλαγές στην ιστοσελίδα μου;

Οι περισσότερες ιστοσελίδες που δημιουργούμε μπορούν εύκολα να αλλάξουν από το πάνελ του WordPress, και έτσι μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα τις αλλαγές σας στο περιεχόμενό της, με την ιστοσελίδα να συνεχίζει να τρέχει online. Πέρα από αυτό, η Artware σας δίνει ακόμη και τη δυνατότητα να αναλάβει εκείνη τη συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

Πόση εμπειρία θα πρέπει να έχει μια εταιρεία που κατασκευάζει ιστοσελίδες;

Θα σας μιλήσουμε για εμάς. Η Artware ξεκίνησε το 2008 ως μονοπρόσωπη και δεν χρειάστηκε να περάσει σχεδόν καθόλου χρόνος για να μετατραπεί σε μια δυναμική ομάδα με πάνω από 6 σταθερούς web developers και graphic artists, οι οποίοι πλαισιώνονται από επαγγελματίες στον χώρο της εικόνας, των κειμένων και της επικοινωνίας. Η τρέχουσα ομάδα της Artware διαθέτει συνδυαστικά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

Ποιά θέση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης μπορείτε να εγγυηθείτε;

Με τις μηχανές αναζήτησης δεν υπάρχει πάντοτε αυτή η εγγυημένη βεβαιότητα. Η Artware εκμεταλλεύεται όσο το δυνατόν περισσότερους παράγοντες ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατάταξης. Έχουμε κάποια συγκεκριμένα κλειδιά επιτυχίας, τα οποία δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ.

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα μου για καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης;

Υπάρχουν μερικές μικρές αλλά πολύ σημαντικές αλλαγές που μπορούν να γίνουν σε προϋπάρχουσες ιστοσελίδες, ώστε να επιτύχουμε την υψηλότερη κατάταξη στις διαδικτυακές αναζητήσεις. Ίσως η βελτίωση να μην είναι πολύ μεγάλη ως προς τη θέση κατάταξης, αλλά και πάλι θα είναι σημαντική, και αυτό γιατί δεν μπορείτε να βρεθείτε έτσι απλά στην πρώτη θέση. Παρ’ όλα αυτά, τα καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν πάντα με τον σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας, ο οποίος θα ακολουθεί δομικά τη στρατηγική της βελτιστοποίησης.

Πώς ξεκινάμε;

Αν ενδιαφέρεστε για νέα ιστοσελίδα, τότε όλα είναι πολύ απλά. Καλέστε άμεσα το τμήμα σχεδιασμού της Artware στο 2510 223879. Είναι ειλικρινά χαρά μας να συζητήσουμε μαζί όλες τις ανάγκες σας και θα συνεργαστούμε ώστε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαιτούμενα δεδομένα. Μόλις συμφωνήσουμε, ξεκινάμε αμέσως τον σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας σας και μαζί και τη συνεργασία μας αυτή.

Προσφέρετε φιλοξενία ιστοσελίδων;

Φυσικά και προσφέρουμε, στους dedicated server μας. Ο χώρος στον server είναι διαθέσιμος για ενοικίαση από μόλις 10 ευρώ τον μήνα. Ακόμη, προσφέρουμε εντελώς Δωρεάν φιλοξενία για έναν χρόνο με την αγορά κάθε νέας ιστοσελίδας.

Βρισκόμαστε δίπλα σας!
Ανήκουμε σε εκείνους του επαγγελματίες που δεν εγκαταλείπουν τον συνεργάτη τους μετά την ολοκλήρωση ενός project. Αντιθέτως, βρισκόμαστε πάντα εδώ παρέχοντας όχι μόνο συμβουλές, αλλά και ολοκληρωμένη υποστήριξη για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς, όπως ακριβώς θα υπολογίζατε στο τεχνικό τμήμα της εταιρείας σας, και φυσικά μπορείτε να μας καλείτε κυριολεκτικά 20 φορές τη μέρα· εμείς θα είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε πραγματική τεχνική υποστήριξη και ουσιαστικές απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις.

-Άψογη συνεργασία.
-Καταπληκτική σχεδίαση ιστοσελίδας.
-Μοναδική φωτογράφιση.

Θερμοπλαστική ΑΒΕΕ - Κωνσταντίνος Μπαλόγλου

Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με την Artware ήταν
ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητά της. Θέλω να ευχαριστήσω
και να συγχαρώ όλο το team της Artware για την πολύ συνεπή,
ολοκληρωμένη και άμεση συνεργασία, σε όλους τους τομείς.

Alumik - Δημήτριος Μιχαηλίδης

Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με
την Artware ήταν ο επαγγελματισμός και
η σοβαρότητά της. Θέλω να ευχαριστήσω
και να συγχαρώ όλο το team της Artware
για την πολύ συνεπή, ολοκληρωμένη και
άμεση συνεργασία, σε όλους τους τομείς.

Alumik - Δημήτριος Μιχαηλίδης

Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με την Artware ήταν ο επαγγελματισμός
και η σοβαρότητά της. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλο το team της
Artware για την πολύ συνεπή, ολοκληρωμένη και άμεση συνεργασία, σε όλους
τους τομείς.

Alumik - Δημήτριος Μιχαηλίδης

Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω το project για τον σχεδιασμό επικοινωνίας της ΣΤΥΛΚΟ Α.Ε., ήξερα πως είχα ήδη βρει στην Artware τον κατάλληλο σύμβουλο και συνεργάτη.

ΣΤΥΛΚΟ Α.Ε. - Στυλιανός Κοθάλης

Aπό το πρώτο κιόλας ραντεβού, η ομάδα της Artware που συνάντησα κέρδισε απόλυτα την εμπιστοσύνη μου.

Οινοποιία Τσικρικώνη - Θεόδωρος Τσικρικώνης

Η Artware μας έκανε να αντιληφθούμε την αξία της εικόνας και του branding. Τα προϊόντα από μόνα τους, όσο καλά κι αν είναι, πρέπει να παρουσιάζονται σωστά. Μας εντυπωσίασε η διαθεσιμότητα όλων των συνεργατών, όπως και η μόνιμη καλή τους διάθεση. Φυσικά και θα προτείναμε την Artware! Το κάναμε ήδη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είμαστε τυχεροί που σας γνωρίσαμε!

Τάσος Grill Bar

Έχετε την εξαιρετική ιδέα;
Θα ήταν χαρά για εμάς να σας βοηθήσουμε στο να επικοινωνήσετε
με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες και τη φιλοσοφία σας!
H Artware θα επικοινωνήσει μαζί σας. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό και δεν θα τις μοιραστούμε με άλλους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Συμφωνώ με τους παραπάνω όρους χρήσης.
Facebook Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start