ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SCRIPTA MANENT, ΕΙΝΑΙ ΤΑ POST SCRIPTA ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ

Στην Artware δεν σχεδιάζουμε απλώς έναν κατάλογο· εμείς φροντίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντάξιο της ποιότητας των προϊόντων σας.

Το Editorial αποτελεί ένα από τα πιο σύνθετα, αλλά ταυτόχρονα και συγκροτημένα μέσα προβολής και παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών μιας εταιρείας. Ένας τυπωμένος κατάλογος συνιστά και μία πρόκληση για τη σωστή προώθηση της εικόνας της εταιρείας σας και είναι πράγματι πρόκληση, καθώς η τυπωμένη εκδοχή αποτελεί ένα στατικό και παγιωμένο πορτρέτο. Ενώ φαινομενικά θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος προβολής, ένας τυπωμένος κατάλογος δημιουργείται μέσα από μια πολυσύνθετη διαδικασία: με τον στρατηγικό σχεδιασμό και την εστίαση στο επιθυμητό αγοραστικό κοινό, την ταυτοποίηση των αναγκών του, αλλά και την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων έναντι του ανταγωνισμού, ένας κατάλογος μπορεί να διαμορφώσει το απαιτούμενο κλίμα που θα κάνει την ουσιαστική διαφορά.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Σχεδιασμός
Ο σχεδιασμός αποτελεί τη βάση της δημιουργίας. Πριν ξεκινήσουμε με το ουσιαστικό περιεχόμενο, αποφασίζουμε για την αρτιότερη μορφή του εντύπου, σύμφωνα και με τις ανάγκες των ίδιων των προϊόντων, ενώ παράλληλα καθορίζουμε την επικοινωνιακή στρατηγική, μέσα από την έρευνα, τα ζητούμενα και τα δεδομένα που ήδη έχουμε συγκεντρώσει. Το σχήμα, το μέγεθος, η έκταση και η δομή δεν αποτελούν μόνο παραμέτρους αισθητικής, αλλά συστατικά του επικοινωνιακού σχεδιασμού.
Δημιουργία περιεχομένου
Αυτό είναι ίσως το απαιτητικότερο βήμα. Περιλαμβάνει την πρακτική εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού και χωρίζεται σε δύο βασικούς κλάδους: την εικόνα και το κείμενο. Η εικόνα αποτελείται από τον σχεδιασμό του γραφιστικού περιεχομένου και από τη φωτογράφιση του περιεχόμενου υλικού. Αυτό είναι ένα στάδιο της δημιουργίας, το οποίο θα πρέπει να ακολουθεί τις μοναδικές γραμμές και τη φύση του προϊόντος. Το κείμενο αποτελεί την ψυχή του εντύπου, την ουσιαστική επικοινωνία της πληροφορίας και την καθοδήγηση πρόσληψης της εικόνας και του συνόλου από τον αναγνώστη.
Επιλογή κατάλληλου χαρτιού
Σειρά έχει ο σχεδιασμός της υλοποίησης του εντύπου. Εδώ με την κυριολεκτική σημασία της λέξης “υλοποίηση”, καθώς τον πρώτο λόγο έχει το υλικό τύπωσης, ή, με άλλα λόγια, το χαρτί. Κι αν η λογική σας λέει “Ένα απλό χαρτί, να τελειώνουμε”, τότε βρίσκεστε στο λάθος μέρος. Η επιλογή του σωστού υλικού δεν είναι μόνο ένα θέμα αισθητικής, είναι και μια ουσιαστική παράμετρος πρακτικότητας και επικοινωνιακού σχεδιασμού καθώς το υλικό θα πρέπει να δένει με το περιεχόμενο στην υφή και στα χαρακτηριστικά του.
Επίβλεψη παραγωγής - εκτύπωσης
Στην Artware δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Από το πρώτο βήμα, μέχρι και το τελευταίο, επιβλέπουμε ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Γι' αυτό και, σε ό,τι αφορά το δικό σας έντυπο υλικό, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την πορεία παραγωγής του, ακόμη κι όταν πια έχει φύγει από τα δικά μας χέρια και έχει φτάσει στο γραφείο του τυπογράφου. Έτσι, έχουμε πάντοτε τη λύση, καθώς συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους τυπογράφους, οι οποίοι βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία μαζί μας, για την παραγωγή του βέλτιστου αποτελέσματος.

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
#FAQ

Πόσο κοστίζει η δημιουργία ενός καταλόγου;

Δεν θα ήταν εύκολο να σας δώσουμε μία γενική τιμή για τη δημιουργία ενός καταλόγου. Η έκταση, οι απαιτήσεις της παρουσίασης και οι συμπληρωματικές υπηρεσίες είναι αυτές που θα διαμορφώσουν το τελικό κόστος, και αυτές διαφέρουν σε κάθε περίπτωση. Κάθε προϊόν έχει τις δικές του ανάγκες, την εξειδικευμένη τοποθέτηση και παρουσίασή του. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2510 223879 ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα.

Θέλω να βγάλω ένα φυλλάδιο. Μπορείτε να το αναλάβετε εσείς αυτό;

Τα φυλλάδια, ως μεμονωμένη εργασία, δεν εντάσσονται στις υπηρεσίες μας. Στην Artware αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και τη δημιουργία καταλόγων κυρίως άνω των 30 σελίδων. Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα μικρότερα φυλλάδια αποτελούν μόνο επιμέρους συμπληρωματικές εργασίες για ήδη υπάρχοντα project πελατών.

Εκτυπώνετε εσείς τον κατάλογο; Πώς μπορώ να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα;

Εμείς είμαστε αυτοί που σχεδιάζουν τον κατάλογο των προϊόντων σας· όμως συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους τυπογράφους, οι οποίοι μπορούν να εκτυπώσουν τον τελικό κατάλογο. Έτσι, μπορούμε να επιβλέψουμε την τύπωση, βελτιστοποιώντας το αποτέλεσμα.

Πότε θα είναι έτοιμος ο κατάλογός μου;

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή εξαρτάται αποκλειστικά από τις απαιτήσεις και τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων. Θα ήταν καλό να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2510 223879 και θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις λεπτομέρειες των αναγκών του προϊόντος σας.

Πώς ξεκινάμε;

Αν ενδιαφέρεστε για τον σχεδιασμό ενός καταλόγου για τα προϊόντα σας, τότε όλα είναι πολύ απλά. Καλέστε άμεσα το τμήμα σχεδιασμού της Artware στο 2510 223879. Είναι ειλικρινά χαρά μας να συζητήσουμε μαζί όλες τις ανάγκες σας και θα συνεργαστούμε ώστε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαιτούμενα δεδομένα. Μόλις συμφωνήσουμε, ξεκινάμε αμέσως τον σχεδιασμό και μαζί και τη συνεργασία μας.

Η επιχείρησή μου δεν βρίσκεται στην ίδια πόλη με εσάς. Θα μπορούσατε όμως να αναλάβετε τη δημιουργία του καταλόγου των προϊόντων μου;

Μα φυσικά! Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό καταλόγων για επιχειρήσεις σε πανελλαδική, καθώς και σε διεθνή βάση.

Το προσωπικό μου / Ο ανιψιός μου / Ένας φίλος μου είναι καλός στο σχέδιο και έτσι έχω ένα σχεδιάγραμμα για τη συσκευασία που θέλω. Μπορείτε να το τυπώσετε ή να το προσαρμόσετε για μένα;

Ας σημειώσουμε αρχικά πως δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε εκτυπώσεις· αλλά ας το σκεφτούμε λιγάκι παραπάνω. Κι εγώ έχω έναν φίλο που ασχολείται από μικρό παιδί με τα αυτοκίνητα, και το έχει κάνει και ως επάγγελμα. Αν μου πει πως μπορεί να μου διορθώσει ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο, θα τον εμπιστευθώ με κλειστά μάτια. Αλλά αν προσφερθεί να μου κάνει τη φορολογική δήλωση, επειδή μια φορά την έκανε για κάποιον δικό του, μάλλον θα το αποφύγω. Ένα λάθος, σε κάτι τόσο σημαντικό, θα μπορούσε να κοστίσει τουλάχιστον αρκετά χρήματα. Επειδή κάποιος σας προσφέρει δωρεάν εργασία, αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα θα είναι και ποιοτική. Ειδικά δε, αν αυτή η εργασία δεν αποτελεί και το επάγγελμά του, ή αν απλώς διαθέτει λίγη σχετική εμπειρία.

Είναι καλό να έχετε μια ιδέα για το δικό σας προϊόν, και, ναι, το να έχεις μια ιδέα βοηθάει πολύ, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Αφήστε μας να δημιουργήσουμε την καταλληλότερη συσκευασία και να σχεδιάσουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία ταιριάζουν αποκλειστικά στο προϊόν σας και το αναδεικνύουν με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο.

Πώς ξεκινάμε;

Αν ενδιαφέρεστε για τον σχεδιασμό της νέας συσκευασίας του προϊόντος σας, τότε όλα είναι πολύ απλά. Καλέστε άμεσα το τμήμα σχεδιασμού της Artware στο 2510 223879. Είναι ειλικρινά χαρά μας να συζητήσουμε μαζί όλες τις ανάγκες σας και θα συνεργαστούμε ώστε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαιτούμενα δεδομένα. Μόλις συμφωνήσουμε, ξεκινάμε αμέσως τον σχεδιασμό και μαζί και τη συνεργασία μας.

Η επιχείρησή μου δεν βρίσκεται στην ίδια πόλη με εσάς. Θα μπορούσατε όμως να αναλάβετε τη δημιουργία της συσκευασίας για το προϊόν μου;

Μα φυσικά! Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό συσκευασιών για επιχειρήσεις σε πανελλαδική, καθώς και σε διεθνή βάση.

-Άψογη συνεργασία.
-Καταπληκτική σχεδίαση ιστοσελίδας.
-Μοναδική φωτογράφιση.

Θερμοπλαστική ΑΒΕΕ - Κωνσταντίνος Μπαλόγλου

Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με την Artware ήταν
ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητά της. Θέλω να ευχαριστήσω
και να συγχαρώ όλο το team της Artware για την πολύ συνεπή,
ολοκληρωμένη και άμεση συνεργασία, σε όλους τους τομείς.

Alumik - Δημήτριος Μιχαηλίδης

Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με
την Artware ήταν ο επαγγελματισμός και
η σοβαρότητά της. Θέλω να ευχαριστήσω
και να συγχαρώ όλο το team της Artware
για την πολύ συνεπή, ολοκληρωμένη και
άμεση συνεργασία, σε όλους τους τομείς.

Alumik - Δημήτριος Μιχαηλίδης

Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με την Artware ήταν ο επαγγελματισμός
και η σοβαρότητά της. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλο το team της
Artware για την πολύ συνεπή, ολοκληρωμένη και άμεση συνεργασία, σε όλους
τους τομείς.

Alumik - Δημήτριος Μιχαηλίδης

Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω το project για τον σχεδιασμό επικοινωνίας της ΣΤΥΛΚΟ Α.Ε., ήξερα πως είχα ήδη βρει στην Artware τον κατάλληλο σύμβουλο και συνεργάτη.

ΣΤΥΛΚΟ Α.Ε. - Στυλιανός Κοθάλης

Aπό το πρώτο κιόλας ραντεβού, η ομάδα της Artware που συνάντησα κέρδισε απόλυτα την εμπιστοσύνη μου.

Οινοποιία Τσικρικώνη - Θεόδωρος Τσικρικώνης

Η Artware μας έκανε να αντιληφθούμε την αξία της εικόνας και του branding. Τα προϊόντα από μόνα τους, όσο καλά κι αν είναι, πρέπει να παρουσιάζονται σωστά. Μας εντυπωσίασε η διαθεσιμότητα όλων των συνεργατών, όπως και η μόνιμη καλή τους διάθεση. Φυσικά και θα προτείναμε την Artware! Το κάναμε ήδη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είμαστε τυχεροί που σας γνωρίσαμε!

Τάσος Grill Bar

Έχετε την εξαιρετική ιδέα;
Θα ήταν χαρά για εμάς να σας βοηθήσουμε στο να επικοινωνήσετε
με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες και τη φιλοσοφία σας!
H Artware θα επικοινωνήσει μαζί σας. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό και δεν θα τις μοιραστούμε με άλλους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Συμφωνώ με τους παραπάνω όρους χρήσης.
Facebook Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start