ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ... ΟΜΩΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
-Νίκος Σαββόπουλος, Artware

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το διαδίκτυο προχωρά με έναν τέτοιο ρυθμό, που πλέον χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη ομάδα υποστήριξης στο πλευρό σας για να μπορείτε να ακολουθήσετε τις εξελίξεις. Εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να στήσει κάποιος μια σωστή ιστοσελίδα και -χωρίς να υπολογίζουμε το οικονομικό κόστος- να εξασφαλίσει τη διαρκή, σωστή λειτουργία της και το να μη χρειάζεται συνεχή συντήρηση για τη διαχείριση της ασφάλειάς της.

Έτσι λοιπόν, είτε πρόκειται για μια απλή ερώτηση, για το πώς -για παράδειγμα- θα μπορούσατε να προσθέσετε μία ακόμη σελίδα στον ιστοχώρο σας· είτε για κάποια απορία σχετικά με το marketing και το πώς θα μπορούσατε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στη σελίδα σας· είτε ακόμη μία τεχνική διευκρίνηση σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις της Google, είμαστε εδώ για να σας πάρουμε από το χέρι και να σας εξηγήσουμε την κάθε λεπτομέρεια.

Μπορείτε να μας καλέσετε κυριολεκτικά 20 φορές τη μέρα, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Θέλουμε να είστε σίγουροι πως θα βρισκόμαστε εδώ και θα έχουμε την απάντηση που χρειάζεστε.

Στην Artware σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη υποστήριξη που χρειάζεστε για να τρέξετε αποτελεσματικά την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε κάθε πληροφορία σχετικά με τις νέες διαδικτυακές εφαρμογές και μεθόδους marketing, κάθε χρήσιμη συμβουλή για το πώς να στήσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία, και ακόμη, αν χρειαστεί, να σας δείξουμε βήμα - βήμα την όλη διαδικασία.
Υπηρεσίες που προσφέρουμε:
• Συμβουλευτική υποστήριξη
• Καθοδήγηση σε θέματα διαδικτύου
• Βήμα προς βήμα οδηγούς
• Εκπαίδευση σε παλιές και νέες τεχνολογίες
• Συμβουλές διαδικτυακού marketing
• Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας
• Βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων διαδικτυακής αναζήτησης
• Ενημέρωση και ασφάλεια ιστοσελίδας
• Αντίγραφα ασφαλείας ιστοσελίδας
Χωρίς ψιλά γράμματα. Χωρίς κρυφές χρεώσεις. Μόνο υποστήριξη.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΜΑΣ… ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

-Άψογη συνεργασία.
-Καταπληκτική σχεδίαση ιστοσελίδας.
-Μοναδική φωτογράφιση.

Θερμοπλαστική ΑΒΕΕ - Κωνσταντίνος Μπαλόγλου

Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με την Artware ήταν
ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητά της. Θέλω να ευχαριστήσω
και να συγχαρώ όλο το team της Artware για την πολύ συνεπή,
ολοκληρωμένη και άμεση συνεργασία, σε όλους τους τομείς.

Alumik - Δημήτριος Μιχαηλίδης

Ο λόγος που επέλεξα να συνεργαστώ με
την Artware ήταν ο επαγγελματισμός και
η σοβαρότητά της. Θέλω να ευχαριστήσω
και να συγχαρώ όλο το team της Artware
για την πολύ συνεπή, ολοκληρωμένη και
άμεση συνεργασία, σε όλους τους τομείς.

Alumik - Δημήτριος Μιχαηλίδης

Βεβαίως και θα πρότεινα την Artware σε άλλους για συνεργασία, διότι έχουν
τη γνώση και τον επαγγελματισμό, για μια σωστή προβολή της εταιρείας τους.

Alumik - Δημήτριος Μιχαηλίδης

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και υπερήφανος για την ιστοσελίδα της ΣΤΥΛΚΟ, δεδομένου ότι δημιουργήθηκαν νέες επαγγελματικές επαφές και ευκαιρίες συνεργασίας, οι οποίες οφείλονται αποκλειστικά στη διαδικτυακή μας προβολή. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας κρίνεται πολύ ικανοποιητικό.

ΣΤΥΛΚΟ Α.Ε. - Στυλιανός Κοθάλης

Μέσω της συνεργασίας μου με την Artware βελτίωσα την εικόνα της εταιρείας μου και τα προιόντα μου ξεχώρισαν αμέσως στο καταναλωτικό κοινό! Tο κύρος της εταιρείας μου ανέβηκε! Oι νέες συσκευασίες μου βοήθησαν όχι μόνο στην αύξηση των πωλήσεών μου, αλλά και στο χτίσιμο της εμπιστοσύνης των εργαζόμενων του κλάδου πωλήσεων της εταιρείας μου για το ίδιο το προιόν που πωλούν!

Οινοποιία Τσικρικώνη - Θεόδωρος Τσικρικώνης

Με τη συνδρομή της Artware βελτιώθηκε αρχικά η εικόνα μας, το κύρος και η αξιοπιστία. Έπειτα ακολούθησαν και οι πωλήσεις -θεαματικά και, κυρίως, με διάρκεια! Νοιώσαμε πραγματική ικανοποίηση με το νέο μας προφίλ!

Τάσος Grill Bar

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ
Νοιαζόμαστε πραγματικά
Η δική σας επιτυχία είναι ο μόνος στόχος μας. Για κάθε απορία σας θέλουμε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας και να λαμβάνετε μια εμπεριστατωμένη απάντηση από την επαγγελματική μας ομάδα. Αυτή είναι η δική μας φιλοσοφία.
Χωρίς κρυφές χρεώσεις
Οι λύσεις υποστήριξης που προσφέρουμε μπορούν να σας γλιτώσουν από το 60% οποιουδήποτε μετέπειτα κόστους. Και με το 99,4% των πελατών μας να τις επιλέγουν, είμαστε σίγουροι πως κι εσείς θα θέλετε να μείνετε μαζί μας.
Η προσωπική σας ομάδα
Βρισκόμαστε στο πλευρό σας, υποστηρίζοντας τις τεχνικές και πρακτικές ανάγκες επικοινωνίας σας, δίνοντας άμεσες και ουσιαστικές λύσεις. Είμαστε εδώ ως προσωπικό σας επιτελείο και ξέρουμε πως θα μας νοιώθετε κομμάτι της επιχείρησής σας.
ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ, ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.
-Μαρία Χατζηχαραλάμπους - Σαββοπούλου, Artware

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
#FAQ

Γιατί χρειάζομαι υποστήριξη;

Γιατί και η Ρώμη δεν χτίστηκε από έναν μόνο άνθρωπο -θα μπορούσε να είναι μια φιλοσοφική απάντηση. Στην ουσία όμως χρειάζεστε υποστήριξη γιατί είναι αδύνατο ένας άνθρωπος να μπορεί να είναι απόλυτα ενημερωμένος σε όλους τους τομείς των τεχνολογικών εξελίξεων, σε όλες τις νέες στρατηγικές marketing και επικοινωνίας, σε όλες τις ενημερώσεις λογισμικού, εφαρμογών και ασφάλειας. Η επαγγελματική ομάδα της Artware βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας υποστηρίξει σε κάθε σας βήμα προς την επιτυχία, διαθέτοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε.

Τί περιλαμβάνει η υποστήριξη;

Το να δημιουργήσει κάποιος μία ιστοσελίδα είναι πολύ ευκολότερο σε σύγκριση με το να τη συντηρήσει και να τη διαχειριστεί έτσι, ώστε να είναι ένα προσοδοφόρο εργαλείο για την επιχείρησή του. Το τί θα πρέπει να γίνει αφού ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας, αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Γι’ αυτό κι εμείς σας προσφέρουμε απεριόριστη υποστήριξη, δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού και πολύτιμες πληροφορίες στις πιθανές απορίες σας -μέσα στα προκαθορισμένα φιλικά πακέτα υποστήριξης που θα έχουμε ήδη συζητήσει.

Στα πακέτα υποστήριξης μπορούμε να σας προσφέρουμε:

 • Συμβουλές για κάθε είδους υπηρεσία μας
 • Εκπαίδευση και συμβουλές για τα εργαλεία και το λογισμικό που μπορεί να αναδείξει την επιχείρησή σας.
 • Μικροαλλαγές στη δομή και στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.
 • Ασφαλή φιλοξενία και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας της ιστοσελίδας σας.
 • Δωρεάν εκμάθηση διαχείρισης.
 • Απεριόριστη τεχνική υποστήριξη.
 • Χαμηλές τιμές νέων εργασιών και σημαντική εξοικονόμηση κεφαλαίου.
 • Δωρεάν αναβαθμίσεις λογισμικού και συστημάτων ασφαλείας.
Γιατί χρειάζεται συντήρηση η ιστοσελίδα μου;

Είναι πραγματικά σημαντικό να κρατούμε ενημερωμένη την ιστοσελίδα ως προς τα νέα πρωτόκολλα και το νέο λογισμικό των συνδεδεμένων εφαρμογών. Αυτό δεν βοηθάει απλώς και μόνο στη συμβατότητα, αλλά και στην πραγματική ασφάλεια. Δεν είναι μόνο το λογισμικό αυτό που ανανεώνεται και εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Αντίστοιχη εξέλιξη έχει και το κακόβουλο λογισμικό, το οποίο μπορεί να αποτελέσει ιδιαίτερη απειλή για την ιστοσελίδα σας.

Τί δεν περιλαμβάνεται στην υποστήριξη;

Η ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει συμβουλές, οδηγίες και πολλά περισσότερα, όμως δεν είναι δυνατό να σας προσφέρει νέες υπηρεσίες δημιουργικού περιεχομένου. Αυτές τις υπηρεσίες που ουσιαστικά θα μπορούσαν να αφορούν ένα νέο project, θα ήταν χαρά μας να τις συζητήσουμε εκτενώς και να υπολογίσουμε τα νέα δεδομένα.

Τί είδους πακέτα υποστήριξης προσφέρετε;

Η αλήθεια είναι πως στην Artware διαθέτουμε ανταγωνιστικά πακέτα υποστήριξης τα οποία μπορούν να σας εξοικονομήσουν πάνω από το 60% του κάθε κόστους συντήρησης. Θα είναι σαν να διαθέτετε μια ολοκληρωμένη ομάδα επαγγελματικών κάτω από τη δική σας στέγη, έτοιμη να σας υποστηρίξει κάθε στιγμή, άμεσα και οικονομικά. Προσφέρουμε μηνιαία πακέτα ή με ανά μήνα χρέωση. Έτσι, όποιου είδους ανάγκη υποστήριξης κι αν έχετε, υπάρχει η επιλογή και ο τρόπος να την καλύψουμε σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα. Θα χαρούμε να το συζητήσουμε αυτό με πιο άμεσα δεδομένα· δεν έχετε παρά να μας καλέσετε.

Οφέλη των μηνιαίων πακέτων υποστήριξης:

 • Εξυπηρέτηση σε θέση προτεραιότητας.
 • Ασφαλής και εύχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδας.
 • Αποθηκευμένα αντίγραφα ασφαλείας της ιστοσελίδας.
 • Νέες εφαρμογές και πρόσθετα, όπου χρειάζονται.
 • Βοήθεια στην ενημέρωση του περιεχομένου.
 • Συμβουλές για τη βελτίωση της ιστοσελίδας σας, κρατώντας την πάντα ενημερωμένη με τις νέες εκδόσεις λογισμικού.
Αλήθεια τώρα, μπορώ να σας καλέσω και 20 φορές τη μέρα;

Ναι! Μπορείτε να μας καλείτε όποτε το έχετε ανάγκη! Πάντα θα υπάρχει ένα μέλος της ομάδας μας πρόθυμο να λύσει τις απορίες σας και να αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε πρόβλημα που θα μπορούσε να έχει προκύψει.

Έχετε την εξαιρετική ιδέα;
Θα ήταν χαρά για εμάς να σας βοηθήσουμε στο να επικοινωνήσετε
με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες και τη φιλοσοφία σας!
H Artware θα επικοινωνήσει μαζί σας. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό και δεν θα τις μοιραστούμε με άλλους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Συμφωνώ με τους παραπάνω όρους χρήσης.
Facebook Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start