fbpx
Scroll to top
Που θα μας βρείτε
Αριστοτέλους 13
Καβάλα, 65 403
Επικοινωνήστε
info@artware.gr
+30 2510 22 38 79

Smirdex

Η Smirdex S.A. είναι μια βιομηχανία παραγωγής λειαντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με διεθνή εμβέλεια και εμπορική δραστηριότητα. Μέσα από την υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής της, την πρωτοποριακή έρευνα και την αφοσίωση στην επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 82 χώρες παγκοσμίως.

Visit Website
Task

Η σχεδίαση και η ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας για τη Smirdex απαιτεί, εκτός από όλα τα προφανή, την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων στην τεχνολογία και τον εξοπλισμό του αντίστοιχου τομέα. Με βάση μια εκτενή μελέτη των εκατοντάδων προϊόντων της εταιρείας, αλλά και των χαρακτηριστικών της στοχευμένης διεθνούς αγοράς, προχωρήσαμε σε ένα στην υλοποίηση ενός project με αποκλειστικά εξατομικευμένες και εξειδικευμένες παραμέτρους.

 • Στρατηγική

  Εφαρμογή Εταιρικής Ταυτότητας, Στρατηγική UX, Σχεδιασμός Ιστοσελίδας, Στοχευμένο Μάρκετινγκ

 • Σχεδίαση

  Σχεδιασμός UI / UX, Καλλιτεχνική Διεύθυνση,

 • Περιεχόμενο

  Συγγραφή Και Επεξεργασία Περιεχομένου, Φωτογράφιση, Βιντεοσκόπηση

 • Πελάτης

  Smirdex

smirdex.gr

Προβάλλοντας την εικόνα υπεροχής

Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά μιας εταιρείας που αναπτύσσει τις δραστηριότητές της σε διεθνές επίπεδο μέσω της τεχνολογικής αριστείας, της συνεχούς έρευνας και της ποιότητας των προϊόντων της, όρισε τις παραμέτρους τόσο ως προς την αισθητική του εικαστικού περιεχομένου και της σχεδίασης όσο και ως προς τις ανάγκες του πληροφοριακού περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Δημιουργώντας υπόβαθρο

Το περιεχόμενο ως βάση

Η νέα ιστοσελίδα της Smirdex περιλαμβάνει στατηγικά τοποθετημένες όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ίδια την εταιρεία, την καινοτόμο έρευνα και ανάπτυξη, αλλά και το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Με τη συλλογή, μελέτη και επεξεργασία όλων των σχετικών δεδομένων και τη δημιουργία του στρατηγικού πλαισίου επικοινωνίας, ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό του νέου ιστότοπου, για την ολοκληρωμένη σχεδίαση και ανάπτυξη του περιεχομένου του. Η όλη διαδικασία είχε ως οπτικό και επικοινωνιακό σημείο αναφοράς τη βάση της εταιρικής ταυτότητας της Smirdex, ενώ ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και στην δυνατότητα προβολής του συνόλου του περιεχομένου από οποιονδήποτε τύπο συσκευής και προγράμματος περιήγησης.

Με τις υψηλότερες προδιαγραφές

Εξατομικευμένη σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Μέσω της εξατομικευμένης σχεδίασης σχεδιασμού και του ποιοτικού περιεχομένου, ο ιστότοπος φιλοξενεί και διαθέτει το εκτεταμένο πλήθος των προϊόντων, δίνοντας παράλληλα έμφαση στα εξειδικευμένα στοιχεία της διαδικασίας παραγωγής και κατασκευής, τα οποία κάνουν τη Smirdex να ξεχωρίζει τόσο στον εγχώριο όσο και στον διεθνή ανταγωνισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία παρουσιάζονται με ξεκάθαρο και εμφατικό τρόπο, καταχωρισμένα μέσα στις ειδικές υποσελίδες, ενώ είναι προσβάσιμα εύκολα μέσω ενός στρατηγικά σχεδιασμένου χάρτη πλοήγησης της ιστοσελίδας.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες φωτογράφισης

Όταν η εικόνα μεταφέρει την πληροφορία

Για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών περιεχομένου της νέας ιστοσελίδας της Smirdex, η Artware προχώρησε στην επαγγελματική φωτογράφιση των εγκαταστάσεων και του προσωπικού της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα, παραγματοποίησε φωτογράφιση ολόκληρης της συλλογής των προϊόντων της Smirdex, σε συνθήκες studio, αλλά και πραγματικής χρήσης τους, στοχεύοντας στην πλέον ολοκληρωμένη οπτική παρουσίαση των ειδικών χαρακτηριστικών τους.

Το στρατηγικό σχέδιο

Πολύπλευρη προσέγγιση

Το περιεχόμενο των σελίδων και των υποσελίδων δημιουργήθηκε σύμφωνα με το πλάνο ενός εκτεταμένου διαγράμματος περιεχομένου, οργανωμένο και εκτελεσμένο σύμφωνα με τις ανάγκες παρουσίασης της ταυτότητας και της φιλοσοφίας της εταιρείας, της τεχνολογικής καινοτομίας και των μοναδικών χαρακτηριστικών των προϊόντων, υπό το πρίσμα της στόχευσης προς ένα διεθνές αγοραστικό κοινό, αλλά και μέσα από τις προδιαγραφές που ορίζει και η ελληνική αγορά στον τομέα των προϊόντων λείανσης.

Ποιοτικό περιεχόμενο και συμβατότητα

Κάνοντας τη διαφορά

Η αποστολή μας ήταν να παρουσιάσουμε και να αναδείξουμε την ταυτότητα και το όραμα της εταιρείας, προβάλλοντας παράλληλα και την εκτεταμένη γκάμα των προϊόντων της σε ένα διευρυμένο διεθνές κοινό στόχευσης, το οποίο αποτελείτε από επαγγελματίες διάφορων κλάδων και βιομηχανικών τομέων. Θα πρέπει επιπροσθέτως να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην εξαιρετική συνεργασία με τον πελάτη και στην απαράμιλλη τεχνική καθοδήγηση, κυρίως ως προς τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Στατιστικά

Η ιστοσελίδα Smirdex.gr σε αριθμούς.

εξατομικευμένες σελίδες 0
εξατομικευμένες σελίδες

Για να διασφαλίσουμε τη μοναδικότητα του αποτελέσματος και να φιλοξενήσουμε όλες τις ανάγκες κάθε κατηγορίας υπηρεσιών και προϊόντων, παρουσιάζοντας στρατηγικά τις πληροφορίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

φωτογραφίες 0
φωτογραφίες

Εκτεταμένη φωτογράφιση όλων των προϊόντων, των σεναρίων εφαρμογής τους, αλλά και των εγκαταστάσεων και του προσωπικού της εταιρείας.

προϊόντα 0
προϊόντα

Παρουσίαση, κατηγοριοποίηση και φιλτράρισμα για περισσότερα από 100 προϊόντα.

λέξεις περιεχομένου 0
λέξεις περιεχομένου

Εκτεταμένη συγγραφή κειμένων με εφαρμογή SEO και επικοινωνιακής στρατηγικής εξειδικευμένου περιεχομένου/

Τί δημιουργήσαμε

Υπηρεσίες.

01.

Πλήρης παρουσίαση

Εκτεταμένη δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου, λήψη φωτογραφικού υλικού και εικονογράφηση στην υπηρεσία της πληροφορίας.

03.

Φωτογραφία & βίντεο

Λήψη και επεξεργασία εκτενούς οπτικοακουστικού υλικού και ενσωμάτωσή του στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

02.

Διαρθρωτικός σχεδιασμός και διαχείριση δεδομένων

Διαχείριση εκτεταμένης βάσης πληροφοριών, σε συνδυασμό με εξειδικευμένη κατηγοριοποίηση και φιλτράρισμα προϊόντων.

04.

Επαυξημένη βελτιστοποίηση

Βελτιστοποίηση της σελίδας με εφαρμογή SEO, επαυξημένη προσαρμοστικότητα στους διάφορους τύπους συσκευών προσπέλασης και χαρακτηριστική φιλικότητα προς τον χρήστη μέσω των έξυπνων εργαλείων περιήγησης και αναζήτησης.

Ας ξεκινήσουμε

Έτοιμοι για συνεργασία;