fbpx
Scroll to top
Που θα μας βρείτε
Αριστοτέλους 13
Καβάλα, 65 403
Επικοινωνήστε
info@artware.gr
+30 2510 22 38 79

Λακίδης

Για τη σχεδίαση και ανάπτυξης μίας ιστοσελίδας για μια εταιρεία που διαθέτει μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων επαγγελματικών προϊόντων επεξεργασίας τροφίμων, πρέπει να έχουμε κατά νου τρεις βασικές παραμέτρους: Προσαρμοσμένη σχεδίαση ιστοσελίδων, στοχευμένο κοινό και εκτεταμένη διαχείριση δεδομένων.

Visit Website
Task

Αυτή ακριβώς ήταν η περίπτωση της σχεδίασης και ανάπτυξης της νέας ιστοσελίδας για την εταιρεία βιομηχανικών λύσεων επεξεργασίας τροφίμων Λακίδης Α.Β.Ε.Ε.. Λαμβάνοντας υπόψη τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του πελάτη, καθίσταται σαφές ότι ο ιστότοπος θα πρέπει να αντικατοπτρίζει, αλλά και να εξυπηρετεί, το status μιας υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής, αλλά και την απαράμιλλη ικανότητα για τη δημιουργία καινοτόμων και εξειδικευμένων προϊόντων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να γίνεται σαφές ότι η Λακίδης Α.Β.Ε.Ε. έχει καθιερωθεί ως κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιομηχανικών μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων, διαθέτοντας δίκτυο αντιπροσώπων που εκτείνεται σε περισσότερες από 12 χώρες.

 • Στρατηγική

  Εφαρμογή Εταιρικής Ταυτότητας, Στρατηγική UX, Ανάπτυξη Ιστοσελίδας

 • Σχέδιο

  Σχεδιασμός UI / UX, Καλλιτεχνική Διεύθυνση

 • Περιεχόμενο

  Συγγραφή & Επεξεργασία Περιεχομένου, Εικονίδια Πληροφορίας, Αποκλειστικό Περιεχόμενο Μάρκετινγκ

 • Πελάτης

  Lakidis

Lakidis S.A. website

Μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη

Κάθε επαγγελματίας στον τομέα της επεξεργασίας τροφίμων αναζητά συγκεκριμένες λεπτομέρειες στην παρουσίαση των προϊόντων, αλλά και εύκολη πρόσβαση στο πλήθος των εξειδικευμένων χαρακτηριστικών τους. Ως εκ τούτου, για τη δημιουργία μίας ιστοσελίδας που θα εξυπηρετεί τις ως άνω προϋποθέσεις, η Artware προχώρησε σε μια εκτεταμένη κατηγοριοποίηση των προϊόντων, με παράλληλη εφαρμογή φίλτρων αναζήτησης. Και είναι μάλλον περισσότερο από προφανές ότι αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες τόσο στην έκδοση για σταθερούς υπολογιστές όσο και σε εκείνη για κινητά.

Μια εντυπωσιακή προσέγγιση

Προσαρμογή και εστίαση

Αναλύσαμε τα δεδομένα και τις τιμές τους, και στη συνέχεια διαμορφώσαμε το concept και τη στρατηγική πίσω από το ψηφιακό προφίλ της Λακίδης Α.Β.Ε.Ε.. Με αυτόν τον τρόπο, η ιστοσελίδα αντικατοπτρίζει την εξέχουσα θέση της εταιρείας στον τομέα δραστηριότητάς της και προωθεί τις εντυπωσιακές σειρές των προϊόντων της, μέσω των ποιοτικών χαρακτηριστικών και της ολοκληρωμένη παρουσίασής τους.

Δίνουμε στον επισκέπτη όλα όσα χρειάζεται

Εστίαση στο προϊόν μέσω της σχεδίασης

Η σχεδίαση και η ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας πραγματοποιήθηκε με βάση τη φιλοσοφία που έχει στον πυρήνα της τα χαρακτηριστικά του ίδιου του προϊόντος. Έτσι, χρησιμοποιήσαμε ενεργό φιλτράρισμα προϊόντων, εκτεταμένη κατηγοριοποίηση και ποιοτική παρουσίαση των χαρακτηριστικών τους. Έτσι ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε όλες τις επιθυμητές πληροφορίες μέσω μιας εύχρηστης αναζήτησης, τόσο ως προς τον τύπο, όσο και ως προς τα χαρακτηριστικά του ζητούμενου προϊόντος.

Ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό

Ποιοτικό περιεχόμενο και στοχευμένες πληροφορίες

Ο στόχος της νέας ιστοσελίδας ήταν η ολοκληρωμένη, αλλά και εξειδικευμένη παρουσίαση της ταυτότητας της εταιρείας, η ανάδειξη της καθοριστικής εγχώριας και διεθνούς παρουσίας της, καθώς και η προβολή των κορυφαίων και αποκλειστικών χαρακτηριστικών των προϊόντων και των υπηρεσιών της, με ιδιαίτερη στόχευση στους επαγγελματίες του χώρου. Και όλα αυτά, με την ελάχιστη δυνατή ανάμειξη και κατασπατάληση του χρόνου του πελάτη μας σε όλα στάδια της δημιουργίας.

Στατιστικά

Το project σε αριθμούς.

εξατομικευμένες σελίδες 0
εξατομικευμένες σελίδες

Για να διασφαλίσουμε τη μοναδικότητα του αποτελέσματος και να φιλοξενήσουμε όλες τις ανάγκες κάθε κατηγορίας υπηρεσιών και προϊόντων.

κατηγορίες προϊόντων 0
κατηγορίες προϊόντων

Ειδικές κατηγορίες προϊόντων σε συνδυασμό με ενεργή εφαρμογή φιλτραρίσματος και αναζήτησης.

εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας 0
εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας

Η ιστοσελίδα ενσωματώνει την εταιρική ταυτότητα και τη στρατηγική οπτικής επικοινωνίας της εταιρείας Λακίδης Α.Β.Ε.Ε., με τον πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό τρόπο.

εικονίδια πληροφοριών προϊόντων και υπηρεσιών 0
εικονίδια πληροφοριών προϊόντων και υπηρεσιών

Το περιεχόμενο και τα εικονίδια παρέχουν με αμεσότητα και ακρίβεια το σύνολο των απαιτούμενων πληροφοριών.

Τί δημιουργήσαμε

Υπηρεσίες.

01.

Έρευνα και μάρκετινγκ

Εκτεταμένη προκαταρκτική έρευνα ανταγωνισμού και ανάλυση προϊόντων.

03.

GDPR και βελτιστοποίηση

Ανάπτυξη, βελτιστοποίηση, επαυξημένη προσβασιμότητα, εφαρμογή SEO και SSL για έναν ιστότοπο, ο οποίος είναι παράλληλα πλήρως συμβατός με τις ανάγκες του GDPR.

02.

Στοχευμένο περιεχόμενο

Συγγραφή ποιοτικών κειμένων και δημιουργία γραφικών για την πλήρη και στρατηγική παρουσίαση των εταιρικών πληροφοριών, των προϊόντων και των υπηρεσιών.

04.

Εστιασμένο μάρκετινγκ

Εστίαση στο ψηφιακό μάρκετινγκ με ενσωμάτωση υποσελίδας blogging, συμβατότητα με τα κοινωνικά δίκτυα, και στρατηγικά διαμορφωμένο περιεχόμενο.

Ας ξεκινήσουμε

Έτοιμοι για συνεργασία;