fbpx
Scroll to top
Που θα μας βρείτε
Αριστοτέλους 13
Καβάλα, 65 403
Επικοινωνήστε
info@artware.gr
+30 2510 22 38 79

Kimerland Hotels

Η σχεδίαση και ανάπτυξη ενός ιστότοπου με τα εξειδικευμένα έπιπλα και τα έτοιμα δωμάτια για τουριστικές επιχειρήσεις από την Istikbal Kimerland αποτέλεσε αναμφίβολα μια ενδιαφέρουσα και παράλληλα απαιτητική πρόκληση για τη Artware.

Visit Website
Task

Οι παράμετροι που καθόρισαν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ήταν αφ’ ενός η εξειδικευμένη στόχευση και αφ’ ετέρου η πληθώρα των διαθέσιμων προϊόντων, των συνδυασμών τους και των έτοιμων προτάσεων. Προσθέτοντας στα παραπάνω και τη δυνατότητα επιλογής για τον επισκέπτη να δημιουργήσει τη δική του λίστα προτιμήσεων και να ζητήσει λεπτομέρειες, συμβουλές για πιθανή κοστολόγηση, μας κάνει να έχουμε την πλήρη εικόνα ενός υπέροχου και σύνθετου παζλ.

 • Στρατηγική

  Προσαρμογή ταυτότητας, Στρατηγική UX, Σχεδίαση Ιστοσελίδας, Στοχευμένο μάρκετινγκ

 • Σχέδιο

  Σχεδιασμός UI / UX, Καλλιτεχνική Διεύθυνση

 • Περιεχόμενο

  Συγγραφή & Επεξεργασία Περιεχομένου, Φωτογράφιση

 • Πελάτης

  Kimerland

Kimerland B2B

Αξιολόγηση των δεδομένων

Στον τομέα του τουρισμού, η επιλογή των επίπλων γίνεται με σαφώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι στην περίπτωση της επίπλωσης ενός σπιτιού. Τόσο η επιλογή των μεμονωμένων επίπλων όσο και οι έτοιμες συνθέσεις παραγγέλνονται συνήθως σε μεγάλες ποσότητες, και αυτό είναι κάτι που απαιτεί ιδιαίτερη ευελιξία στη σύνταξη της τελικής λίστας παραγγελιών.

Ενεργή παρουσίαση και μάρκετινγκ

Εστιάζοντας στο προϊόν

Για τη δημιουργία μίας ιστοσελίδας που θα στοχεύει στην ιδανική παρουσίαση των περιεχόμενων προϊόντων, προχωρήσαμε στην ενεργή κατηγοριοποίησή τους σε δευτερεύουσες σελίδες, και από εκεί σε υποσελίδες προϊόντων, σε συνδυασμό πάντα με την εισαγωγή φίλτρων επιλογής. Επιπλέον, η μινιμαλιστική σχεδίαση διοχετεύει την προσοχή του επισκέπτη κατευθείαν στα προϊόντα, τα οποία πλαισιώνονται από ένα σύνολο χρήσιμων πληροφοριών και επιλογών.

Μινιμαλισμός στη σχεδίαση

Μεγιστοποίηση στην απόδοση

Η Artware προχώρησε στη σχεδίαση της ιστοσελίδας δημιουργώντας μια ξεχωριστή, αποκλειστική ταυτότητα για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η Kimerland στον τομέα των επίπλων B2B, τα οποία απευθύνονται στον τουριστικό κλάδο. Αυτή η ταυτότητα βρήκε εφαρμογή στο εικαστικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσθέτοντας τον κατάλληλο μινιμαλισμό, ο οποίος επιτρέπει στα προϊόντα να έχουν τον κύριο ρόλο, τόσο στην αισθητική όσο και στη λειτουργικότητα.

Design & Φωτογραφία

Tα προϊόντα λάμπουν σε πρώτο πλάνο

Η Artware προχώρησε στη φωτογράφιση ενός εκτεταμένου συνόλου επίπλων, τόσο ξεχωριστά, όσο και σε πλήρεις συνθέσεις, αλλά και τοποθετημένα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που αντικατοπτρίζει τις συνθήκες των τουριστικών επιχειρήσεων, προκειμένου να παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο στον επισκέπτη τη βέλτιστη εικόνα, τις πληροφορίες, αλλά και την πιθανή τελική μορφή της τοποθέτησής τους κάτω από πραγματικές συνθήκες.

Ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό

Προϊόντα, υπηρεσίες και φιλοσοφία

Ο κύριος στόχος της σχεδίασης και ανάπτυξης της ιστοσελίδας ήταν να παρέχει στον επαγγελματία του χώρου την πλήρη παρουσίαση της πραγματικής εικόνας των επίπλων και των ολοκληρωμένων προτάσεων, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του μέσω της εξειδικευμένης λειτουργικότητας του website και του συνόλου των ποιοτικών πληροφοριών. Πραγματοποιώντας μια απλή περιήγηση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει τη δική του λίστα προϊόντων, να εξετάσει τις επιλογές και να προωθήσει το ενδιαφέρον για αγορά, ζητώντας πλήρη ανάλυση και εκτίμηση κόστους από την Kimerland.

Στατιστικά

Η ιστοσελίδα σε αριθμούς.

προσαρμοσμένες σελίδες 0
προσαρμοσμένες σελίδες

Για να διασφαλίσουμε τη μοναδικότητα του αποτελέσματος και να φιλοξενήσουμε όλες τις ανάγκες κάθε κατηγορίας υπηρεσιών και προϊόντων.

Εφαρμογή εταιρικής ταυτότητας 0
Εφαρμογή εταιρικής ταυτότητας

Με τη σχεδίασης του ιστοτόπου να περιλαμβάνει το σύνολο των στοιχείων της εταιρικής ταυτότητας, ακόμη και στην πιο αποδομημένη μορφή τους, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και των υπηρεσιών B2B.

B2B στόχευση 0
B2B στόχευση

Το περιεχόμενο, η σχεδίαση και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας είναι πλήρως διαμορφωμένα για Β2Β μάρκετινγκ.

δυναμικές κατηγορίες προϊόντων 0
δυναμικές κατηγορίες προϊόντων

Ενεργό φιλτράρισμα και κατηγοριοποίηση προϊόντων για ακόμα πιο εύκολη πλοήγηση.

Τί δημιουργήσαμε

Υπηρεσίες.

01.

Ολοκληρωμένη φωτογράφιση και παρουσίαση προϊόντων

Η φωτογραφία και το γραφιστικό περιεχόμενο παρέχουν στον επισκέπτη μια πλήρη εικόνα των χαρακτηριστικών των προϊόντων.

03.

Προσαρμογή Εταιρικής Ταυτότητας

Δημιουργήθηκε και βρήκε εφαρμογή μία εξειδικευμένη ταυτότητα για χάρη των υπηρεσίων B2B της Kimerland.

02.

Στοχευμένο μάρκετινγκ

Σχεδιασμός και συμβατότητα περιεχομένου με τη φιλοσοφία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου B2B.

04.

Ανάπτυξη φιλική προς τον χρήστη

Δημιουργήθηκε μία ιστοσελίδας πλήρως συμβατή με το GDPR, η οποία περιλαμβάνει και εξατομικευμένες φόρμες αγοράς και επικοινωνίας, σύμφωνα με τις ανάγκες της στοχευμένης αγοράς.