fbpx
Scroll to top
Που θα μας βρείτε
Αριστοτέλους 13
Καβάλα, 65 403
Επικοινωνήστε
info@artware.gr
+30 2510 22 38 79

Istikbal Kimerland

H Istikbal Kimerland αποτελεί επίσημη αντιπροσωπία της παγκόσμιας βιομηχανίας επίπλων Istikbal, με φυσικά καταστήματα σε περισσότερες από 9 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Αποτελώντας σταθερό συνεργάτη μας, η Istikbal Kimerland μάς τιμά με την εμπιστοσύνη της σχεδόν για μία δεκαετία. Έτσι, η νέα αποστολή μας ήταν να επανασχεδιάσουμε το ηλεκτρονικό της κατάστημα, σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Visit Website
Task

Στον ψηφιακό κόσμο, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το πρώτο και το πλέον σημαντικό βήμα για μια επιχείρηση, όχι μόνο για να πραγματοποιήσει περισσότερες πωλήσεις, αλλά και για να δημιουργήσει μέσω ποιοτικών χαρακτηριστικών έναν ισχυρό δεσμό με το κοινό της, και ως εκ τούτου με τους πιθανούς και ενεργούς πελάτες της. Αυτό είναι το πλαίσιο στο οποίο δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό ηλεκτρονικό κατάστημα για την εταιρεία επίπλων Istikbal Kimerland.

 • Στρατηγική

  Στρατηγική UX, Σχεδίαση Ιστοσελίδας, Στοχευμένο Μάρκετινγκ, Συμβατότητα Με Πλατφόρμες Τρίτων

 • Σχέδιο

  Σχεδιασμός UI / UX, Καλλιτεχνική Διεύθυνση

 • Περιεχόμενο

  Δημιουργία & Επεξεργασία Περιεχομένου, Επεξεργασία Φωτογραφιών

 • Πελάτης

  Istikbal Kimerland

Istikbal Kimerland

Σχεδίαση και ανάπτυξη
σε αρμονική συνεργασία

Η δημιουργία του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος για την Istikbal Kimerland απαιτούσε εξαιρετική συνεργασία και παράλληλη δημιουργία της λειτουργικής σχεδίασης και της διαδραστικής ανάπτυξης του καθαρού κώδικα. Αυτές οι παράμετροι βελτίωσαν την αλληλεπίδραση του επισκέπτη με το ηλεκτρονικό κατάστημα και βελτιστοποίησαν την παρουσίαση των προϊόντων, ακόμη και μέσω προσομοίωσης πραγματικών παραμέτρων, που αντιστοιχούν στο φυσικό κατάστημα!

Δημιουργώντας επιθυμίες

Σχεδίαση και ανάπτυξη
με βάση το προϊόν

Βασική προϋπόθεση για τη σχεδίαση και ανάπτυξη του eshop της Istikbal Kimerland, ήταν η βελτιστοποιημένη παρουσίαση τόσο των προϊόντων όσο και των χαρακτηριστικών τους, με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο. Για τον λόγο αυτόν, το ηλεκτρονικό κατάστημα συγκεντρώνει όλες τις υποκατηγορίες προϊόντων, αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις με πλήρεις συλλογές, σε όλες τις διαθέσιμες εκδοχές τύπων, διαστάσεων, αποχρώσεων και παραλλαγών, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα αναζήτησης του συγκεκριμένου προϊόντος, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Ακούγοντας τις ανάγκες των πελατών

Σχεδιάζοντας με γνώμονα τον χρήστη

Από την πρώτη στιγμή που κάποιος θα εισέλθει στο ηλεκτρονικό κατάστημα, μέχρι την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς και της εύκολης πληρωμής, ο επισκέπτης και εν δυνάμει πελάτης γνωρίζει, κατανοεί και λαμβάνει σαφείς και ενεργές οδηγίες για το επόμενό του κλικ.
Η αναζήτηση του ιδανικού προϊόντος, ο συνδυασμός του αλλά κατάλληλα και συμβατά έπιπλα, η ολοκλήρωση της αγοράς και η πληρωμή, όλα περιλαμβάνουν την αίσθηση της ασφάλειας και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο φυσικό κατάστημα.

Δημιουργία εξατομικευμένων εικονιδίων

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της σχεδίασης του νέου eshop της Istikbal Kimerland δεν περιορίστηκε αποκλειστικά στην προσαρμογή της αισθητικής και στη σχεδίαση των εικαστικών κάθε σελίδας, αλλά επεκτάθηκε με ουσιαστικό τρόπο και στο κομμάτι του infographic περιεχομένου, δημιουργώντας πρωτότυπα εικονίδια για τις κατηγορίες, τα χαρακτηριστικά και τις πληροφορίες κάθε προϊόντος και κάθε προσφερόμενης υπηρεσίας.
Σχεδιάστηκαν περισσότερα από 110 εικονίδια, για να δώσουμε στον επισκέπτη με άμεσο και αισθητικά άρτιο τρόπο όλες τις πληροφορίες, δένοντας αρμονικά με τη χαρακτηριστική αισθητική του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό

Ποιοτικό περιεχόμενο και συμβατότητα

Πολιτικές GDPR και αγορών

Λίστες επιθυμιών και σύγκρισης

Ρύθμιση λογαριασμού ενημερωτικού δελτίου (Mailchimp)

Εφαρμογή μάρκετινγκ εγκαταλειμμένων προϊόντων στο καλάθι

SEO

Σύνδεση μέσω Google και Facebook

Ρύθμιση αγορών μέσω Instagram

Αυτόματη ειδοποίηση πτώσης τιμών

Google analytics

Ενσωμάτωση κοινωνικών δικτύων

Ενσωμάτωση Skroutz

Ρύθμιση δυναμικού remarketing

Στατιστικά

Το eshop της Istikbal Kimerland σε αριθμούς.

εξατομικευμένες σελίδες 0
εξατομικευμένες σελίδες

Για να διασφαλίσουμε τη μοναδικότητα του αποτελέσματος και να φιλοξενήσουμε όλες τις ανάγκες κάθε κατηγορίας υπηρεσιών και προϊόντων.

εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας 0
εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας

Η ιστοσελίδα ενσωματώνει την εταιρική ταυτότητα και τη στρατηγική οπτικής επικοινωνίας της εταιρείας, με τον πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό τρόπο.

ενσωματώσεις εφαρμογών τρίτων 0
ενσωματώσεις εφαρμογών τρίτων

Συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους για τον απόλυτο εναρμονισμό με το μάρκετινγκ, τις πλατφόρμες αγορών τρίτων, τις επιλογές πληρωμής και τον αυτοματοποιημένο υπολογισμό του κόστους αποστολής.

ενεργές παράμετροι φιλτραρίσματος 0
ενεργές παράμετροι φιλτραρίσματος

Παραλλαγές προϊόντων, ολοκληρωμένες συλλογές και πολλές άλλες επιλογές φιλτραρίσματος είναι διαθέσιμες στον επισκέπτη.

Τί δημιουργήσαμε

Υπηρεσίες.

01.

Πλήρης συμβατότητα με εφαρμογές τραπεζών και αποστολής

Δημιουργήσαμε τις βάσεις για τη διασφάλιση μιας απλής διαδικασίας αγοράς και αποστολής προϊόντων, η οποία διευκολύνει τόσο τους διαχειριστές, όσο και τους πελάτες.

03.

Συμβατότητα με πλατφόρμες εμπορίου τρίτων

Διαδραστική και πλήρως κατηγοριοποιημένη βάση δεδομένων, με απόλυτη συμβατότητα προς τις ψηφιακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

02.

Πρωτότυπο και βελτιστοποιημένο ως προς το SEO περιεχόμενο

Οι εικόνες, το σχέδιο, τα εικονίδια και το κείμενο ευθυγραμμίζονται με τις παραμέτρους μάρκετινγκ, κοινωνικών μέσων και μετατροπής της επισκεψιμότητας σε ενέργειες πραγματοποίησης αγορών.

04.

Blogging and Content Marketing

Το eshop διαθέτει ειδική υποσελίδα blogging, καθώς επίσης και ειδικά διαμορφωμένο περιεχόμενο, με στόχο την προώθηση μέσω Content Marketing.

Ας ξεκινήσουμε

Έτοιμοι για συνεργασία;