Μία νέα πρόκληση

Η Dreamco είναι μία πρωτοπόρα βιοτεχνία στον τομέα της κατασκευής χειροποίητων στρωμάτων, με άρτιες εγκαταστάσεις και ολοκληρωμένο σύγχρονο εξοπλισμό, η οποία απευθύνθηκε στην Artware με σκοπό τη συνολική ανανέωση της διαδικτυακής της εικόνας, μετά και από την επιτυχημένη αναδημιουργία του branding και τη σχεδιάση της νέας εταιρικής της ταυτότητας.

Μια ολοκληρωμένη στρατηγική

Μέσα από τη νέα ταυτότητα, και τη δημιουργία του φιλοσοφικού πλαισίου της, στόχος μας ήταν να σχεδιάσουμε τη διαδικτυακή παρουσία της Dreamco, με ξεκάθαρες γραμμές και ενεργητική τοποθέτησης της νέας ιδέας, τόσο στο κείμενο όσο και στην εικόνα. Η μεταφορά της εικόνας του ανάλαφρου ύπνου στα διαδραστικά γραφικά της ιστοσελίδας, και η προώθηση των ιδεών της εταιρείας για την ουσιαστική συνεισφορά της στον ποιοτικό ύπνο των πελατών της αποτελούν τους βασικούς άξονες παρουσίασης.

Τα στοιχεία της επιτυχίας

Στα ειδικότερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, ο καθαρός κώδικας, η φιλική πλοήγηση και τα προσαρμοσμένα στοιχεία αποκλειστικού σχεδιασμού, διαμορφώνουν ένα εικαστικό σύνολο με μοναδικό περιεχόμενο, κερδίζοντας το ενδιαφέρον και την προσοχή του επισκέπτη της ιστοσελίδας.

Ο διαδραστικός διάκοσμος, αποτελούμενος από την παρουσίαση υλικών και ιδεών, και με την επικουρική παρουσία του δίπλα στην πολύπλευρη περιγραφή της νέα εταιρικής ταυτότητας και των πρωτοποριακών προϊόντων της εταιρείας, προωθεί την ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρείας στον επισκέπτη της ιστοσελίδας. Τέλος, διασφαλίστηκε η λειτουργική προσαρμογή σε κάθε τύπο συσκευής και φυλλομετριτή πλοήγησις, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επισκέπτη να προσπελάσει την ιστοσελίδα τόσο από σταθερές, όσο και από φορητές συσκευές.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Εκεί που σταματούν τα έτοιμα πρότυπα ξεκινά η πραγματική δημιουργία. Η ιστοσελίδα της Dreamco σχεδιάστηκε εξ αρχής, με τη χρήση καθαρού κώδικα και με γνώμονα την ολοκληρωμένη ανάδειξη του ίδιου του προϊόντος.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ
Το δημιουργικό τμήμα της Artware, σχεδίασε αποκλειστικά για την Dreamco προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία εμπνευσμένα από τις πρώτες ύλες και τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων, δένοντας αρμονικά τον διάκοσμο με το περιεχόμενο.
100% RESPONSIVE DESIGN
Το τμήμα προγραμματισμού της Artware διασφάλισε τη λειτουργική προσαρμογή της ιστοσελίδας σε κάθε τύπο συσκευής και φυλλομετρητή πλοήγησης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επισκέπτη να προσπελάσει την ιστοσελίδα τόσο από σταθερές συσκευές, όσο και από φορητές.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
330%
ΑΥΞΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας αυξήθηκαν χάρη στη στρατηγική εφαρμογή στοχευμένου marketing.
60%
ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Οι κλήσεις πελατών και οι υποβολές αιτημάτων έχουν αυξηθεί θεαματικά.
1Η ΣΕΛΙΔΑ
ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ GOOGLE
Η στοχευμένη τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών και η Βελτιστοποίηση Διαδικτυακής Αναζήτησης (SEO) κατέταξαν την ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google.
Οφείλω να πω πως είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τέτοια επαγγελματική ομάδα στο πλευρό μας. Η Artware μάς βοήθησε να κατανοήσουμε πολλά πράγματα γύρω από την επιχείρησή μας και τους πελάτες μας. Πραγματικά αναβαθμίστηκε η εικόνα της εταιρείας μας και γι' αυτό θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” τόσο σε εσάς, όσο και στον φίλο και συνεργάτη κ. Βασικαρίδη, που μας συνέστησε να απευθυνθούμε σε εσάς.

Η νέα μας ιστοσελίδα φέρνει ήδη εξαιρετικά αποτελέσματα και μας βοήθησε πραγματικά να επικοινωνήσουμε τις αξίες μας στους πελάτες μας.

Ένα τεράστιο “Μπράβο” στην ομάδα και αναμένουμε και τον κατάλογο των προϊόντων μας!

Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης - Dreamco
Δημιουργήστε τη δική σας υπέροχη ιστοσελίδα._
Είναι χαρά για εμάς να σας βοηθήσουμε στο να βρείτε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες των πελατών σας, χωρίς καμία δέσμευση.

DreamCo

Έτος: 2016
Τομέας: Χειροποίητο Στρώμα

Custom Σχεδιασμός Κατασκευή Ιστοσελίδας