Εταιρική ταυτότητα Τάσος Grill Bar

Η φιλοσοφία του πελάτη βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του σχεδιασμού της εταιρικής ταυτότητας, έτσι η Artware κλήθηκε να αναλάβει τη δημιουργία ενός ξεχωριστού project για την ταυτότητα της εταιρείας εστίασης Τάσος Grill, προσαρμόζοντας τη δημιουργία στο πλαίσιο της σύγχρονης εικόνας. Το παραδοσιακό μοτίβο της επωνυμίας ανανεώνεται μέσα από την τυπωμένη απόδοσή του με Fluorescent χρώματα Pantone, σε μαύρο φόντο, δίνοντας την ξεχωριστή οπτική αίσθηση του φθορισμού στο λογότυπο και στα κείμενα επικοινωνίας. Η μοναδική τελική εικόνα αποτελεί μια εντυπωσιακή πρόταση παρουσίασης της ταυτότητας της επιχείρησης, ενώ βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το μότο “Stay hungry”, το οποίο υπογραμμίζει τη διαρκή επιθυμία για απόλαυση.

Η εταιρική ταυτότητα βρήκε εφαρμογή στις συσκευασίες και στο υλικό μεταφοράς των ροϊόντων, καθώς επίσης και στις επαγγελματικές κάρτες της επιχείρησης, προσδίδοντας μια ιδιαίτερη αισθητική στο προϊόν, αλλά και στην παρουσίαση του πελάτη μας.

Branding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packagingBranding and packaging

Τάσος Grill Bar

Έτος: 2016
Τομέας: Grill Bar

Research
Logo Design
Branding