Η εταιρεία Inikon δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών κοπής και διαμόρφωσης προϊόντων μετάλλου, καλύπτοντας πολύπλευρα τις ανάγκες της αγοράς δομικών και τεχνικών εφαρμογών, διαθέτοντας τόσο τον εξοπλισμό όσο και την τεχνογνωσία για την κορυφαία κάλυψη των αναγκών. Μετά και από την ολοκλήρωση της ανανέωσης της εταιρικής ταυτότητας, και μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο του νέο επικοινωνιακού σχεδιασμού της εταιρείας, η Artware ανέλαβε τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας Inikon με στόχο την παρουσίαση τόσο της φιλοσοφίας, όσο και των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία Inikon χαρακτηρίζεται τόσο από τη Φιλοσοφία της, με άξονες τον Άνθρωπο, την Ποιότητα, την Καινοτομία και το Περιβάλλον, όσο και από το αποτύπωμά της στα ίδια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η ευρύτατη γκάμα των προϊόντων της είναι αυτή η οποία αποτέλεσε την κύρια στόχευση της προβολής μέσα από τη νέα ιστοσελίδα.
Μέσα από 8 θεματικές και κατηγοριοποιημένες υποσελίδες, παρουσιάζεται το σύνολο των διαθέσιμων προϊόντων, καθώς και οι διαθέσιμες χρηστικές πληροφορίες όλων των χαρακτηριστικών τους, τόσο μέσω κειμένου, όσο και μέσω μιας εκτενούς φωτογραφικής παρουσίασης. Από την πρώτη στιγμή που ο επισκέπτης θα βρεθεί στη νέα αρχική σελίδα της Inikon, βρίσκεται ήδη ανάμεσα στα προϊόντα της εταιρείας, ακόμη και μέσα από την εικαστική τοποθέτησή τους στη σχεδίαση των σελίδων

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Με συγκεκριμένο κοινό στόχευσης, τόσο η πληροφορία που συνοδεύει τα ίδια τα προϊόντα, όσο και το κείμενο στο σύνολο των σελίδων, αποτελούν προϊόν δημιουργίας με συγκεκριμένες παραμέτρους. Η πληροφορία των τεχνικών όρων αποδεσμεύεται από οποιαδήποτε δημιουργική προσθήκη, για να είναι αποκρυσταλλωμένη και άμεσα εύκολη στην πρόσβαση από τον επαγγελματία που επισκέπτεται την ιστοσελίδα και αναζητά τις ακριβείς προδιαγραφές και τα δεδομένα του κάθε προϊόντος.
Από την άλλη πλευρά, τα κείμενα παρουσίασης της εταιρείας, καθώς και οι περιγραφικές προσθήκες ακολουθούν τη γραμμή και το ύφος που υπαγορεύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της εταιρείας και το κοινό στόχευσης στο οποίο απευθύνεται. Έτσι, το τελικό σύνολο χαρακτηρίζεται από μια αμεσότητα στη μεταφορά της πληροφορίας, αλλά και από μια πρωτοτυπία ως προς την οικειότητα των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του με τον εξειδικευμένο αναγνώστη.

RESPONSIVE DESIGN

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας Inikon ακολουθεί τη λογική της προσαρμογής σε κάθε τύπο οθόνης, λειτουργικό και έκδοση φυλλομετρητή, δεδομένο που αποτελεί τη βάση για μια ανεμπόδιστη πλοήγηση τόσο από σταθερούς υπολογιστές, όσο και από φορητές συσκευές, χωρίς την απώλεια της πληροφορίας ή τη μερική παρουσίασή της.
Για τον λόγο αυτόν η νέα ιστοσελίδα αναπτύχθηκε πάνω σε μία μοναδική σχεδίαση, η οποία συμπληρώνει τις αποκριτικές ιδιότητές της με την εφαρμογή συμπτυσσόμενων στοιχείων. Η εφαρμογή τόσο του σχεδίου, όσο και των στοιχείων έγινε με γνώμονα τη φιλοσοφία της εταιρείας απέναντι στην κυρίαρχη παρουσίαση των προϊόντων.

100+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ARTWARE

Η ευρύτατη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Inikon υπαγορεύει και την ανάγκη της εκτεταμένης παρουσίασής τους και μέσω της οπτικής παράθεσης. Η Artware για τον σκοπό της ολοκληρωμένης παρουσίαση των προϊόντων προχώρησε στη λήψη και κατόπιν στην επεξεργασία ενός συνόλου περισσότερων από 100 φωτογραφιών. Το σύνολο των προϊόντων βρέθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό της Artware και το τελικό αποτέλεσμα είναι αντάξιο της ποιότητάς τους.
Στην προσθήκη τους στη νέα ιστοσελίδα της Inikon, οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν τόσο στην κάλυψη του αρχικού τους σκοπού, στην παρουσίαση δηλαδή των προϊόντων, όσο και στη δημιουργία του εικαστικού σκέλους της ιστοσελίδας, δίνοντας έτσι με την κυρίαρχη παρουσία τους την αμεσότητα της πληροφορίας στον επισκέπτη.

ΣΤΟΧΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας Inikon στοχεύει στην ολοκληρωμένη επικοινωνία και ανάδειξη της ίδιας της εταιρείας, τόσο μέσα από την παρουσίαση των χαρακτηριστικών και της φιλοσοφίας της, όσο και μέσω των ποιοτικών προϊόντων που προσφέρει. Ο επικοινωνιακός σχεδιασμός είναι απολύτως στοχευμένος στο αγοραστικό κοινό της εταιρείας, με άμεση αναφορά στα χαρακτηριστικά εκείνα που ενδιαφέρουν τον επαγγελματία του κλάδου. Μέσα από την ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να βρει με κάθε τρόπο το αντίστοιχο προϊόν του ενδιαφέροντός του και να το συνδυάσει με τα αντίστοιχα προϊόντα από κάθε κατηγορία.

Inikon

Έτος: 2017
Τομέας: Κατασκευαστική

Σχεδίαση Ιστοσελίδας