Γήοινος Τσικρικώνη - Κρασί

Σχεδίαση ετικέτας προϊόντος Γήοινος

Η σειρά Γήοινος της Οινοποιίας Τσικρικώνη, αποτελείται από έξι ξεχωριστές ετικέτες. Η Artware προχώρησε στην ανανέωση της εικόνας της σειράς με τον επανασχεδιασμό των ετικετών. Η σειρά Γήοινος είναι Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Παγγαίο.

Η βασική εικόνα αποτύπωσης της κάθε ετικέτας χαρακτηρίζεται από τη σκιαγράφηση της  σιλουέτας ενός -κάθε φορά διαφορετικού- δέντρου του Παγγαίου όρους, το οποίο συνδέεται και με μία ποιητική ελευθερία με τα χαρακτηριστικά της κάθε ποικιλίας που κοσμεί. Το κείμενο των πληροφοριακών δεδομένων του προϊόντος κατέχει διακριτική θέση στο σχέδιο, ενώ την τελευταία λέξη στη διαφοροποίηση της κάθε ετικέτας δίνει η ξεχωριστή πινελιά διαφορετικού χρώματος που συνοδεύει τον γευστικό χαρακτήρα του προϊόντος.

Γήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - ΚρασίΓήοινος Τσικρικώνη - Κρασί

Τσικρικώνης

Έτος: 2016
Τομέας: Οινοποιεία, Κρασί

Έρευνα
Σχεδιασμός Συσκευασίας