YEAR: 2016/17
PROJECT: WEB DESIGN & DEVELOPMENT
BY: ARTWARE
SITE: CHRISTIAN-ARTESIO.GR

Η Christian Artesio είναι μια εταιρεία εδραιωμένη στον χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών και ειδών περιποίησης. Το brand περιλαμβάνει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων περιποίησης, καθώς και χρηστικού εξοπλισμού, η οποία χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ποιότητα και την επαγγελματική αξιοπιστία. Η εταιρεία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων εντός Ελλάδας, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται με αυξανόμενη δυναμική και στο εξωτερικό.

Η Artware αποδέχθηκε την πρόκληση του σχεδιασμού και της υλοποίησης της εταιρικής ιστοσελίδας της Christian Artesio, με βασικό στόχο το αποτέλεσμα να αναδεικνύει και να αντιπροσωπεύει τις αξίες της εταιρείας. Η ιδιαίτερη καινοτομία του σχεδιασμού επιτρέπει στην ιστοσελίδα να λειτουργεί και ως online βιτρίνα για τις διαθέσιμες κατηγορίες των προϊόντων, ενώ το ευρύτερο στήσιμο της δομής και του περιεχομένου έχουν ως μόνο στόχο τους την απόλυτη εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών του επισκέπτη, δίδοντάς του κάθε χρήσιμη πληροφορία.Η ιδιαίτερη φιλοσοφία και η δομή της ιστοσελίδας υπαγόρευε την ανάγκη μιας εκτεταμένης φωτογράφισης των προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Artware πραγματοποίηση πάνω από 250 φωτογραφικές λήψεις, για τις οποίες ακολούθησε η επεξεργασία και η διαλογή τους, με στόχο να εμπλουτίσουν το περιεχόμενο του site.

Ο χαρακτήρας και το στυλ της φωτογράφισης, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η τελική ενσωμάτωση του φωτογραφικού υλικού στην ιστοσελίδα, επιλέχθηκαν με γνώμονα την ανάδειξη της εξαιρετικής ποιότητας, αλλά και την παρουσίαση της τεράστιας ποικιλίας των προϊόντων Christian Artesio.

Το δημιουργικό τμήμα της Artware σχεδίασε την κάθε υποσελίδα με επίκεντρο τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα Christian Artesio. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρώτες ύλες αλλά και στην υφή του κάθε προϊόντος, με στόχο την ολοκληρωμένη παρουσίασή τους και την συμβολή τους στην οπτική ικανοποίηση του επισκέπτη.

Επιπλέον, στην κάθε υποσελίδα ενσωματώνονται με λειτουργικό τρόπο υπερσύνδεσμοι για το ιστολόγιο, το eshop, καθώς και για τα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας, με στόχο την άμεση σύνδεσή της με τον επισκέπτη.

Για να εξασφαλίσουμε την ευκολότερη και πλέον ευχάριστη πλοήγηση του χρήστη στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα μοναδικό μενού, το οποίο κάνει χρήση φωτογραφικού υλικού σε κάθε κατηγορία.

Η φιλοσοφία του σχεδιασμού βασίστηκε σε δύο άξονες: Από τη μία, επιθυμία μας ήταν η ξεκάθαρη παρουσίαση κάθε ενότητας με μοναδικό τρόπο, ώστε ο επισκέπτης να κατευθύνεται αυτομάτως στο περιεχόμενο του δικού του ενδιαφέροντος και, από την άλλη, να έχει μια ολοκληρωμένη οπτικοποίηση των προϊόντων, χωρίς τη χρήση “έμμεσου περιεχομένου”, παρά μόνο εικόνων των ίδιων των προϊόντων που αναζητά.
100% CUSTOM
NAVIGATION
ADVANCED PHOTOGRAPHIC MENU
Το τμήμα προγραμματισμού της Artware διασφάλισε τη λειτουργική προσαρμογή της ιστοσελίδας σε κάθε τύπο συσκευής και φυλλομετρητή πλοήγησης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον επισκέπτη να προσπελάσει την ιστοσελίδα τόσο από σταθερές, όσο και από φορητές συσκευές.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίσαμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης, αναδεικνύοντας το περιεχόμενο, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε κολλήματα προβολής. Το Responsive Design έχει εφαρμοστή με κέντρο τα ίδια τα προϊόντα, μεταφέροντάς τα στις σωστές διαστάσεις και αναλογίες της κάθε σελίδας, πλαισιωμένα πάντοτε από το συνοδευτικό τους κείμενο παρουσίασης.
100% RESPONSIVE
DESIGN
DESIGN ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ
OVER 20
CUSTOM PAGES
20++ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΟΣΕΛΙΔΕΣ
Για να αποδώσει αποτελεσματικά τον μοναδικό πλούτο προϊόντων της Christian Artesio, η ομάδα της Artware σχεδίασε και υλοποίησε πάνω από 20 μοναδικές υποσελίδες, αφιερωμένες σε κάθε μία ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων.


Το περιεχόμενο της κάθε κατηγορίας παρουσιάζει σημαντικές ιδιαιτερότητες, και, για τον λόγο αυτόν, η κάθε υποσελίδα αντιμετωπίστηκε σχεδιαστικά με ξεχωριστή προσέγγιση. Κάθε μία είναι και ένα mini project, το οποίο διαμορφώνεται από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που φιλοξενεί.
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που φιλοξενεί η ιστοσελίδα της εταιρείας Christian Artesio δεν την καθιστούν απλώς μοναδική στο είδος της, αλλά στοχεύουν παράλληλα και στη διαμόρφωση μιας ενεργούς επικοινωνιακής πολιτικής με τη χρήση παράλληλων διαδικτυακών τοποθεσιών: Φυσική ιστοσελίδα – E-shop – Ιστολόγιο.
ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Η διαμόρφωση της δομής, με την παράλληλη χρήση ενός υπερ-μενού πλοήγησης, βάζει σε πρώτο πλάνο τα ίδια τα προϊόντα, δίνοντας έτσι στον επισκέπτη τη δυνατότητα να βρεθεί με ελάχιστες κινήσεις στην κατηγορία που πραγματικά τον ενδιαφέρει. Έτσι ο επισκέπτης παραμένει σε άμεση επαφή με τη σελίδα, χωρίς να απαιτείται επιπλέον κόπος άσκοπης περιήγησης αναζήτησης.
ΕΝΕΡΓΟΙ
ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Κάθε μία από τις 20+ custom υποσελίδες προϊόντων, πέρα από την παρουσίαση των κορυφαίων ειδών της κάθε κατηγορίας, αποτελεί, από τη μία, την εικονική βιτρίνα του ηλεκτρονικού καταστήματος της Christian Artesio και, από την άλλη, πρόλογο για τις χρηστικές συμβουλές του ιστολογίου της εταιρείας. Και με τους δύο προορισμούς συνδέεται ενεργά με υπερσυνδέσμους.
ΠΡΟΩΘΗΣΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στην παρουσίαση της ίδιας της εταιρείας Christian Artesio, με κορυφαία αναφορά στο δίκτυο καταστημάτων τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, καθώς και στη δυνατότητα συνεργασίας franchise. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε, από τη μία, τη δυναμική της εταιρείας και, από την άλλη, να διαμορφώσουμε την εικόνα του ανοίγματος συνεργασιών.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Είναι χαρά για εμάς να σας βοηθήσουμε στο να βρείτε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες των πελατών σας, χωρίς καμία δέσμευση.

Christian Artesio

Έτος: 2017
Τομέας: Προϊόντα Κομμωτικής

Κατασκευή Ιστοσελίδας Custom Design