Σχεδίαση ιστοσελίδας Arethousa

Ο χώρος, ο μύθος και η πρόκληση

Η Villa Arethousa αποτελεί μοναδικό προορισμό για όσους αναζητούν την ιδανική εμπειρία διακοπών. Η μοναδικότητά της αυτή είναι ένα αποτέλεσμα του φυσικού κάλλους της περιοχής και του μύθου ενός ονόματος, τα οποία συνταιριάζονται απόλυτα στα χαρακτηριστικά του χώρου της Villa Arethousa. Η κύρια πρόκληση για την Artware ήταν η σχεδίαση μιας λειτουργικής ιστοσελίδας, η οποία παράλληλα θα αναδείκνυε όλα τα παραπάνω με ιδιαίτερο και αντιπροσωπευτικό τρόπο.

Στοχεύοντας στο μοναδικό

Γι’ αυτόν τον λόγο προχωρήσαμε σε custom design για τη δημιουργία του site, αποφεύγοντας τα έτοιμα πρότυπα, ώστε να τονίσουμε μέσω του εξατομικευμένου σχεδιασμού τη φιλοσοφία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Villa Arethousa, όπως αυτά αντικατοπτρίζονται στην εταιρική ταυτότητα και στη γενικότερη εικόνα της. Το πληροφοριακό κείμενο συνοδεύεται επιπλέον από το αποτέλεσμα της επαγγελματικής φωτογράφισης των χώρων από το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της Artware.

Για να επιτύχουμε πλήρη λειτουργικότητα, η Artware εφήρμοσε μηχανισμούς responsive design, ώστε η ιστοσελίδα να είναι προσπελάσιμη από κάθε μέσο, κινητό ή σταθερό, με τη δυνατότητα προσαρμογής της στις διαστάσεις καθώς και στον προσανατολισμό της οθόνης του χρήστη.

Η τελική πινελιά του σχεδιασμού δόθηκε από το κομμάτι του προγραμματισμού, όπου και εφαρμόστηκε βελτιστοποίηση περιεχομένου συμβατότητας με τις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης, ώστε η σελίδα να απαντάται ψηλότερα στις λίστες των αποτελεσμάτων, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στον τομέα της προώθησης και του marketing.

Απολαμβάνοντας το αποτέλεσμα

Ως άνθρωποι του αποτελέσματος, η ικανοποίηση του προσωπικού της Artware βρίσκεται στην επίτευξη πληρότητας της Villa Arethousa, από την πρώτη κιόλας σεζόν λειτουργίας της. Ένα αποτέλεσμα απολύτως αναμενόμενο, όταν το μέσο επικοινωνίας, και εν προκειμένω η ιστοσελίδα, είναι προϊόν απολύτου επαγγελματικής προσέγγισης.

Μάθετε περισσότερα

Επισκευθείτε το site

Villa Arethousa
Villa ArethousaVilla ArethousaVilla ArethousaVilla ArethousaVilla Arethousa

Villa Arethousa

Έτος: 2016
Τομέας: Luxury VIlla

Έρευνα
Σχεδίαση Ιστοσελίδας