Σχεδίαση συσκευασίας Ανανιάδης

Ο σχεδιασμός της συσκευασίας των αλλαντικών της βιομηχανίας Ανανιάδη αποτελεί μια ξεχωριστή προσέγγιση για τον κλάδο. Μέλημά μας ήταν η δημιουργία μιας συσκευασίας, η οποία θα ξεχωρίζει από τις ανταγωνιστικές στο σημείο πώλησης και ταυτόχρονα θα αναδεικνύει την ποιότητα του προϊόντος.

Οι συσκευασίες των αλλαντικών έχουν λευκό χρώμα, ενώ στη εμπρόσθια όψη τους περιλαμβάνουν την αποτύπωση ένας χρυσού πλέγματος, έμπνευση του οποίου αποτελεί η αναφορά στο παραδοσιακό δίχτυ συσκευασίας αλλαντικών. Οι συσκευασίες, πέρα από τα απαραίτητα αναγραφόμενα συστατικά, περιλαμβάνουν χαρακτηριστική ετικέτα με το όνομα του εκάστοτε προϊόντος, καθώς και ένα συνοδευτικό σλόγκαν.

Το συνοδευτικό αυτό σλόγκαν και το ξεχωριστό χρώμα της συσκευασίας, για κάθε ένα από τα 18 προϊόντα της εταιρείας, συνθέτουν την απόδοση του μοναδικού τους χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί πως για τα χωριάτικα λουκάνικα της εταιρείας Ανανιάδη σχεδιάστηκε ξεχωριστή συσκευασία, η οποία ακολουθεί και αυτή τον εικαστικό χαρακτήρα αυτής των αλλαντικών, αναδεικνύοντας παράλληλα την ποιότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ανανιάδης

Έτος: 2015
Τομέας: Αλλαντοποιία

Έρευνα
Σχεδιασμός Συσκευασίας