Εταιρική ταυτότητα Alma Keramidi

H Alma Κεραμίδι είναι μια εταιρεία με καινοτόμα προσέγγιση στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας συμπαγούς κεραμιδιού. Η Artware έλαβε σοβαρά υπόψη της τη φιλοσοφία της εταιρείας, ώστε να προχωρήσει στον αρτιότερο σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας, με στόχο να ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά της Alma Κεραμίδι και να αντικατοπτρίζει όλα τα δεδομένα της επιχειρηματικής παρουσίας της.

Την κύρια ιδέα του σχεδιασμού συνθέτουν τρία βασικά στοιχεία: η καμπύλη που σχηματίζει το κεραμίδι, ο διαβήτης που αποτελεί τη βάση κάθε δημιουργίας σχεδίου και το άλμα που αποτελεί όχι μόνο όνομα της εταιρείας, αλλά και χαρακτηριστικό της καινοτόμου φιλοσοφίας της. Το αποτέλεσμα αυτής της σύνθεσης, μέσα από τη δημιουργικότητα του προσωπικού της Artware, έδωσε ένα λογότυπο αντάξιο της καινοτόμου φιλοσοφίας του πελάτη μας. Το λογότυπο βρήκε εφαρμογή σε εταιρικά έγραφα, προωθητικό υλικό, καθώς και στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας της Alma Κεραμίδι.

Alma Keramidi - Εργοστάσιο Παραγωγής ΚεραμιδιούAlma Keramidi - Εργοστάσιο Παραγωγής ΚεραμιδιούAlma Keramidi - Εργοστάσιο Παραγωγής ΚεραμιδιούAlma Keramidi - Εργοστάσιο Παραγωγής ΚεραμιδιούAlma Keramidi - Εργοστάσιο Παραγωγής ΚεραμιδιούAlma Keramidi - Εργοστάσιο Παραγωγής ΚεραμιδιούAlma Keramidi - Εργοστάσιο Παραγωγής ΚεραμιδιούAlma Keramidi - Εργοστάσιο Παραγωγής Κεραμιδιού

Alma Keramidi

Έτος: 2015
Τομέας: Μονάδα παραγωγής Κεραμιδιού

Έρευνα
Εταιρική Ταυτότητα
Σχεδιασμός Λογοτύπου