ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΥΟ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΑΤΗΣ.
-Ansel Adams

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Η φωτογραφία για εμάς στην Artware δεν αποτελεί απλά μια στιγμιαία απεικόνιση. Για εμάς η φωτογραφία είναι ένα τεχνικό και καλλιτεχνικό μέσο επικοινωνίας. Κάθε φωτογραφική αποτύπωση είναι ένα αποτέλεσμα επικοινωνιακού σχεδιασμού και εικαστικής παράθεσης. Σε κάθε περίπτωση, εμείς γνωρίζουμε τις παραμέτρους εκείνες που διαμορφώνουν την εικόνα που λαμβάνει ο θεατής, και είναι ακριβώς αυτή η εικόνα η οποία τον κατευθύνει στην απόφαση να επιλέξει το ένα προϊόν έναντι του άλλου.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ
Φωτογράφιση τροφίμων
Η φωτογράφιση τροφίμων απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα για την απόδοση ενός άψογου αποτελέσματος. Ένα πιάτο, ή ακόμη και ένα ξεχωριστό προϊόν, μπορεί να αποτελέσει από μόνο του έργο τέχνης, αρκεί να συντρέχουν όλες οι απαιτούμενες παράμετροι. Στην Artware γνωρίζουμε τις τεχνικές προετοιμασίας των τροφίμων και φροντίζουμε για το άψογο food styling με τη συνδρομή δικού μας συνεργάτη σεφ.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Φωτογράφιση Προϊόντων
Οι ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος είναι οι παράγοντες που υπαγορεύουν και τον ιδανικό τρόπο φωτογραφικής αποτύπωσής του. Είτε πρόκειται για την παρουσίαση στην ιστοσελίδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας σας, είτε για την προώθηση μέσω των κοινωνικών δικτύων και των τυπωμένων καταλόγων σας, στην Artware θα βρείτε τη φωτογραφική πρόταση που θα κάνει το προϊόν σας να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Τουριστικές Εγκαταστάσεις
Στον τομέα των τουριστικών εγκαταστάσεων, ο φωτογραφικός φακός της Artware εστιάζει στην τοποθεσία, την άνεση και στα μοναδικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που προσφέρονται στον πελάτη, διαμορφώνοντας έτσι ένα συνολικό σκηνικό παράστασης και μεταφέροντας στον θεατή την καθολική εικόνα της διαμονή του, επιτρέποντάς του έτσι να ζήσει εικονικά μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, πριν ακόμη επιλέξει τον τουριστικό του προορισμό.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Παραγωγή Βίντεο
Λογική και συναίσθημα σε κίνηση· αυτή είναι η παραγωγή ενός βίντεο από την Artware. Από τη σεναριακή και σκηνοθετική δημιουργία, μέχρι την εκτέλεση, τη λήψη και την επεξεργασία, η Artware καταθέτει γνώση, δημιουργικότητα, τεχνογνωσία και πάθος στη σύνθεση του αμεσότερου οπτικού μέσου επικοινωνίας. Επικοινωνήστε τις ιδέες και τις αξίες της εταιρείας σας με τον πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό τρόπο.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ
Η ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
H Artware σας παρέχει τις φωτογραφικές της υπηρεσίες και σε ένα ιδιόκτητο και πλήρως εξοπλισμένο κλειστό studio 200 τετραγωνικών μέτρων, με δυνατότητα άμεσης δημιουργίας και προσαρμογής οπτικών συνθηκών. Η σύγχρονη τεχνολογία, το εύρος του φωτογραφικού εξοπλισμού και η προσωπική φροντίδα του απολύτως εξειδικευμένου προσωπικού διαμορφώνουν τις ιδανικές συνθήκες για την πλέον ολοκληρωμένη φωτογράφιση και την οπτική επικοινωνία των προϊόντων, των υπηρεσιών και της εταιρείας σας.

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
#FAQ

Πόσο κοστίζει η φωτογράφιση;

Η φωτογράφιση προϊόντων είναι αρκετά σύνθετη ως προς την κοστολόγησή της. Και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν το κόστος. Από τους πιο απλούς και κατανοητούς παράγοντες όπως το ίδιο το προϊόν, η ποσότητα και ο όγκος, μέχρι το πόσο απαιτητική είναι η υφή του υλικού, το αν και πόση επιπρόσθετη επεξεργασία χρειάζεται, καθώς επίσης και από εξωτερικούς παράγοντες όπως η απαιτούμενη προετοιμασία και το αν η φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο, ή και ακόμη αν θα γίνει εντός ή εκτός του studio της Artware.

Φωτογραφίζετε στον χώρο μας ή έχετε studio;

Η Artware διαθέτει ένα ιδιόκτητο κλειστό studio 200 τετραγωνικών μέτρων με άρτιο εξοπλισμό, ικανό να διαμορφώσει και να προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για κάθε φωτογράφιση. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε ένα απόλυτα ασφαλές ως προς το αποτέλεσμα περιβάλλον, με ιδανικές συνθήκες και αρτιότητα εξοπλισμού. Σε κάθε περίπτωση όμως, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε και τον δικό σας χώρο, αν αυτό απαιτούν οι συνθήκες.

Σε ποιόν ανήκουν οι φωτογραφίες μετά τη λήψη τους;

Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η πληρωμή των εργασιών φωτογράφισης, τα δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στον πελάτη. Η φωτογράφιση έγινε για εσάς και δεν έχει πραγματική αξία για κανέναν άλλον πέρα από εσάς.

Αναλαμβάνετε φωτογραφίσεις εκτός Καβάλας;

Φυσικά! Έχουμε τη δυνατότητα να έρθουμε στον δικό σας χώρο, όπου κι αν βρίσκεστε. Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στο 2510 223879 και να συνεννοηθούμε για τις λεπτομέρειες.

Γιατί να φωτογραφίσω και την επιχείρησή μου; Δεν αρκεί μόνο το προϊόν;

Μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια συνδυαστική παρουσίαση της διαδικασίας παραγωγής και του τελικού προϊόντος, τονίζοντας έτσι τα πλεονεκτήματά του έναντι του ανταγωνισμού. Επιπλέον, πολλές φορές, και ειδικότερα στις περιπτώσεις των τροφίμων, ο πελάτης νοιώθει μεγαλύτερη οικειότητα με ένα προϊόν όταν μπορεί μαζί με αυτό να δει και τους ανθρώπους που το παράγουν.

Μαγειρεύετε εσείς τα τρόφιμα; Φροντίζετε και το food styling;

Θέλουμε το βρώσιμο προϊόν που φωτογραφίζουμε να δίνει το πιο λαχταριστό οπτικό αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο σεφ ο οποίος φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια παραγωγής και εμφάνισης. Έτσι από τη μαγειρική μέχρι και το τελικό food styling στο πιάτο, φροντίζουμε την κάθε λεπτομέρεια, κάνοντας την οπτική διαφορά.

Στην περίπτωση που θέλω ένα βίντεο για την προώθηση της εταιρείας και των προϊόντων μου, αναλαμβάνετε και το σενάριο και την παραγωγή και την επεξεργασία του;

Εμείς σας προσφέρουμε όλο το πακέτο. Από τη σεναριακή και σκηνοθετική δημιουργία, μέχρι την εκτέλεση, τη λήψη και το μοντάζ, η Artware φροντίζει για κάθε κομμάτι της δημιουργίας, παραγωγής και επεξεργασίας του δικού σας βίντεο.

Έχετε την εξαιρετική ιδέα;
Θα ήταν χαρά για εμάς να σας βοηθήσουμε στο να επικοινωνήσετε
με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες και τη φιλοσοφία σας!
H Artware θα επικοινωνήσει μαζί σας. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό και δεν θα τις μοιραστούμε με άλλους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Συμφωνώ με τους παραπάνω όρους χρήσης.
Facebook Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start