ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΟΙ B2C ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟ 1,7 ΤΡΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ. Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 2,35 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

E-COMMERCE

Το e-commerce, το ηλεκτρονικό εμπόριο -στην ελληνική εκδοχή του όρου, αποτελεί ένα εξαιρετικό ψηφιακό εργαλείο στα χέρια μιας επιχείρησης. Ακούγοντας για e-commerce, υπάρχουν περιπτώσεις επιχειρηματιών, οι οποίοι λανθασμένα το ταυτίζουν με ένα χρονοβόρο ηλεκτρονικό κατάστημα που απασχολεί περισσότερο κι από όσο προσφέρει. Στην Artware γνωρίζουμε το σωστό. Δημιουργούμε το υλικό και τις προϋποθέσεις ώστε, όχι απλώς να ισχύει αποκλειστικά η εκδοχή του εξαιρετικά χρήσιμου εργαλείου, αλλά να αποτελεί και μια στρατηγική επένδυση στους τομείς της προώθησης και της επικοινωνίας της επιχείρησής σας.
Στην Artware χτίζουμε τη στρατηγική του ψηφιακού marketing και διαθέτουμε τη συνταγή για ένα επιτυχημένο e-shop. Δεν περιοριζόμαστε όμως μόνο σε αυτό. Γνωρίζουμε και τις δικές σας ανάγκες υποστήριξης στη διαχείριση και τη συντήρησή του. Από την τεχνική βοήθεια, μέχρι τη χάραξη στρατηγικής ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε τις γνώσεις, τις απαντήσεις και τις λύσεις, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένη υποστήριξη σε κάθε σας βήμα.

Δημιουργούμε και αναπτύσσουμε το E-commerce με τις υπηρεσίες:
• Στρατηγικός Σχεδιασμός
• Σχεδιασμός Ιστοσελίδας E-Commerce
• Κατασκευή Ιστοσελίδας E-Commerce
• Επαγγελματική Φωτογράφιση
• Βελτιστοποίηση Διαδικτυακής Αναζήτησης
• Καμπάνιες Κοινωνικών Δικτύων
• Καμπάνιες Ψηφιακού Marketing
• Inbound Marketing
• Έλεγχος & Βελτιστοποίηση
• Κορυφαία Φιλοξενία Ιστοσελίδας
• Απαράμιλλη Υποστήριξη
• Διαρκής Συμβουλευτική Υποστήριξη
Ψηφιακό αποτύπωμα δημιουργίας
Στη διαδικασία δημιουργίας, μελετάμε τις δικές σας ανάγκες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, καθώς και τα δεδομένα του στοχευμένου αγοραστικού κοινού, προκειμένου να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον διεπαφής. Εξασφαλίζοντας τη στρατηγική παρουσίαση και την ενεργητική προώθηση της εικόνας, επιμελούμαστε την τεχνική αρτιότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Εκτός από την πρακτική βελτιστοποίηση, διασφαλίζουμε όλες τις διεργασίες δεδομένων με τείχος προστασίας και συστήματα ασφαλείας, τα οποία ορίζονται από τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, ενώ τα δεδομένα περιορίζονται σε αποκλειστικούς (dedicated) servers.
commerce
Εκπαίδευση & Υποστήριξη
Και μετά τη δημιουργία ενός e-shop, τί; Στην Artware βρισκόμαστε δίπλα σας, για να σας μάθουμε το πώς λειτουργεί· και συνεχίζουμε να είμαστε διαρκώς δίπλα σας, για να σας υποστηρίζουμε σε κάθε τεχνικό και ουσιαστικό ζήτημα λειτουργίας. Στην Artware μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη υποστήριξη σε κάθε σας βήμα.
Στρατηγική Marketing
Η στρατηγική του Marketing καθορίζει τον λόγο και την εικόνα που προβάλετε. Αναλύοντας τα δεδομένα στοχεύουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα, δομώντας την ψηφιακή σας εικόνα στα μέτρα του αγοραστικού σας κοινού. Έτσι, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αποτελεί έναν προορισμό άμεσου ενδιαφέροντος για τους πελάτες σας και τους παρακινεί να επιστρέψουν και πάλι για την επόμενη αγορά τους.
Διαδικτυακές Καμπάνιες
Οι διαδικτυακές καμπάνιες αποτελούν τον σύγχρονο τρόπο προώθησης, με άμεση στόχευση στους πραγματικά ενδιαφερόμενους. Αυτό συμβαίνει μέσα από την ανάλυση των δεδομένων και την προσωποποιημένη προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στο κοινό εκείνο που θα μπορούσε να συνδεθεί άμεσα μαζί τους, μέσω των δεδομένων πραγματικών αναγκών του. Η ενεργητική παρουσίαση πολλαπλασιάζει όχι μόνο την επισκεψιμότητα, αλλά και την αγοραστική κίνηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
Συγγραφή Κειμένων
Δίνουμε απόλυτη σημασία στο κείμενο, με την ποιότητα του περιεχομένου να ταυτίζεται με την αρτιότητα της παρουσίασης. Είναι η ουσία του λόγου είναι εκείνη που μπορεί να αναδείξει την εικόνα. Εμείς φροντίζουμε τη δημιουργία και την επιμέλεια κάθε είδους, ύφους και χρήσης κειμένων, σε άμεση συμβατότητα με το SEO και τις απαιτήσεις των προσωποποιημένων υπηρεσιών marketing. Από τη δημιουργική γραφή ενός άρθρου, μέχρι τη στοχευμένη εμπορική παρουσίαση, στην Artware γνωρίζουμε τον τρόπο.
Marketing Ενημερωτικών Δελτίων
Αν ενδιαφέρεστε για spam mail, τότε είστε στο λάθος μέρος. Το marketing των ενημερωτικών δελτίων αποτελεί έναν δίαυλο αμφίδρομης επικοινωνίας με τον πελάτη. Είναι η ουσιαστική παρουσίαση των προτάσεων που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες του. Μια παρουσίαση η οποία γίνεται μέσα από τους κώδικες της στοχευμένης επικοινωνίας.
Βελτιστοποίηση & Έλεγχοι Διττού Λογισμού
Με προαπαιτούμενο την ασφάλεια των συναλλαγών, αλλά και την αμεσότητα της αγοραστικής διαδικασίας, φροντίζουμε με κάθε λεπτομέρεια τη σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Εφαρμόζουμε κάθε δυνατή τεχνική βελτιστοποίηση, πραγματοποιώντας ελέγχους διττού λογισμού (a/b testing), μεγιστοποιώντας έτσι το αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος του επισκέπτη.
Βρισκόμαστε δίπλα σας!
Ανήκουμε σε εκείνους του επαγγελματίες που δεν εγκαταλείπουν τον συνεργάτη τους μετά την ολοκλήρωση ενός project. Αντιθέτως, βρισκόμαστε πάντα εδώ παρέχοντας όχι μόνο συμβουλές, αλλά και ολοκληρωμένη υποστήριξη για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς, όπως ακριβώς θα υπολογίζατε στο τεχνικό τμήμα της εταιρείας σας, και φυσικά μπορείτε να μας καλείτε κυριολεκτικά 20 φορές τη μέρα· εμείς θα είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε πραγματική τεχνική υποστήριξη και ουσιαστικές απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις.

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
#FAQ

Τί περιλαμβάνει το E-Commerce;

Το e-commerce αποτελεί την ολοκληρωμένη ψηφιακή πολιτική marketing της επιχείρησής. Από τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, μέχρι τη διαφημιστική καμπάνια σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό που χρειάζεται να έχετε υπ’ όψη σας είναι πως το e-commerce προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησής σας, αποτελώντας ουσιαστικά ένα ψηφιακό πολυεργαλείο, προώθησης, διαφήμισης, αλλά και πωλήσεων.

Γιατί να προτιμήσω την Artware;

Με την Artware έχετε τη βεβαιότητα πως δίπλα σας υπάρχει κάποιος, ο οποίος διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να μπορεί να λύσει τα τεχνικά ζητήματα, να σας συμβουλέψει και να σχεδιάσετε μαζί του τους στόχους σας και τη στρατηγική με την οποία θα τους επιτύχετε. Επιπλέον, μπορείτε να μας καλείτε όποτε το έχετε ανάγκη! Πάντα θα υπάρχει ένα μέλος της ομάδας μας πρόθυμο να λύσει τις απορίες σας και να αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε πρόβλημα που θα μπορούσε να έχει προκύψει.

Πότε θα είναι έτοιμο το e-shop μου;

Τα περισσότερα e-shop μπορούν να είναι απολύτως ολοκληρωμένα σε ένα διάστημα 4 – 8 εβδομάδων. Όμως, μερικές επιχειρήσεις έχουν ανάγκη επικοινωνίας μιας πολύ μεγαλύτερης βάσης πληροφοριών. Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως χρειαστεί σχετικά περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Το έφτιαξα, πουλάει από μόνο του;

Το e-shop έχει ακριβώς τις ίδιες ανάγκες με ένα φυσικό κατάστημα. Χρειάζεται συνεχή φροντίδα και υποστήριξη. Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε τις γνώσεις και τα εργαλεία που θα κάνουν τη διαδικασία αυτή ευκολότερη.

Πόσο κοστίζει η δημιουργία ενός e-shop;

Στην Artware δημιουργούμε e-shop ακριβώς στα μέτρα της δικής σας επιχείρησης. Το κόστος εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες και τα επιμέρους χαρακτηριστικά. Στείλτε μας απλώς ένα μήνυμα κι εμείς θα προετοιμάσουμε για εσάς μία πρώτη εκτίμηση εντελώς δωρεάν.

Πόσο κοστίζει μια διαδικτυακή καμπάνια;

Εδώ δεν θα κάνουμε υποθέσεις. Καλέστε μας στο 2510 223879. Είναι ειλικρινά χαρά μας να συζητήσουμε μαζί όλες τις ανάγκες σας και θα συνεργαστούμε ώστε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαιτούμενα δεδομένα. Θα υπολογίσουμε τις κινήσεις που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική κάλυψη της δικής σας εταιρείας.

Πόσο ασφαλές είναι ένα e-shop για τις πωλήσεις μου;

Τεχνικά μιλώντας, στην Artware εξαλείφουμε τους κινδύνους. Η φιλοξενία, καθώς και τα δεδομένα των οικονομικών συναλλαγών περνούν αποκλειστικά μέσα από dedicated servers με πιστοποιημένα συστήματα ασφαλείας.

Τί διαφορά έχει η καμπάνια μέσω κοινωνικών δικτύων από το να ανεβάζω εγώ τα προϊόντα μου ή από το να φτιάξω μια σελίδα;

Τις ίδιες ακριβώς διαφορές που έχει ο ήλιος από τη σελήνη. Ναι, θέλουμε η καμπάνια σας να αυτόφωτη, στοχευμένη, ολοκληρωμένη και παραγωγική. Δεν αρκεί μια αναδημοσίευση -δεν λειτουργεί έτσι. Εμείς σας προτείνουμε εμπεριστατωμένες λύσεις και συνολικές δράσεις, επιλέγοντας ενεργά το target group και τον τρόπο παρουσίασης, με τη χρήση των σωστών ψηφιακών μέσων.

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το ηλεκτρονικό μου κατάστημα;

Υπάρχουν αρκετοί έλεγχοι οι οποίοι θα πρέπει να γίνουν. Γνωρίζουμε πώς να βελτιστοποιήσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, την ασφάλεια και την επισκεψιμότητά του. Παρ’ όλα αυτά, τα καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν πάντα με τον σχεδιασμό ενός νέου ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο θα ακολουθεί δομικά τη στρατηγική της βελτιστοποίησης.

Πώς ξεκινάμε;

Αν ενδιαφέρεστε για τα οφέλη του e-commerce, τότε όλα είναι πολύ απλά. Καλέστε άμεσα το τμήμα σχεδιασμού της Artware στο 2510 223879. Είναι ειλικρινά χαρά μας να συζητήσουμε μαζί όλες τις ανάγκες σας και θα συνεργαστούμε ώστε να συγκεντρώσουμε όλα τα απαιτούμενα δεδομένα. Μόλις συμφωνήσουμε, ξεκινάμε αμέσως τον σχεδιασμό και μαζί και τη συνεργασία μας.

Η επιχείρησή μου δεν βρίσκεται στην ίδια πόλη με εσάς. Θα μπορούσατε όμως να αναλάβετε τη δημιουργία του e-shop μου;

Μα φυσικά! Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία e-shop για επιχειρήσεις σε πανελλαδική, καθώς και σε διεθνή βάση.

Έχετε την εξαιρετική ιδέα;
Θα ήταν χαρά για εμάς να σας βοηθήσουμε στο να επικοινωνήσετε
με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες και τη φιλοσοφία σας!
H Artware θα επικοινωνήσει μαζί σας. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό και δεν θα τις μοιραστούμε με άλλους. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Συμφωνώ με τους παραπάνω όρους χρήσης.
Facebook Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start