fbpx
Scroll to top
Που θα μας βρείτε
Αριστοτέλους 13
Καβάλα, 65 403
Επικοινωνήστε
info@artware.gr
+30 2510 22 38 79

Είμαστε η δική σας Εταιρεία
Οπτικής Επικοινωνίας.

Artware

Δημιουργούμε την ταυτότητα της δικής σας επιτυχίας._

Η Artware είναι μία βραβευμένη και πιστοποιημένη με ISO Εταιρεία Οπτικής Επικοινωνίας, ή με απλά λόγια ο πιστός δικός σας συνεργάτης, πάντα έτοιμος να δημιουργήσει τη νέα σας εταιρική παρουσία, την επικοινωνιακή σας στρατηγική και το στοχευμένο αποτελεσματικό μάρκετινγκ, μέσα από τις υπηρεσίες της δημιουργίας Εταιρικής Ταυτότητας και Ταυτότητας Προϊόντος, της Σχεδίασης και Ανάπτυξης Ιστοσελίδας και Ηλεκτρονικού Καταστήματος, των Εφαρμογών Ηλεκτρονικού Εμπορίου, της Ανάπτυξης Στρατηγικής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, και της Σχεδίασης Συσκευασίας Προϊόντος.

Και όσο κι αν όλα αυτά ακούγονται πολύπλοκα, εμείς προσπαθούμε να διατηρούμε τα πράγματα απλά, τουλάχιστον για τους πελάτες μας. Πλησιάζουμε κάθε πρόκληση με δημιουργικό ένστικτο, εξειδικευμένη κατάρτιση και πολύχρονη εμπειρία, σμιλεύοντας το χάος των δημιουργικών μας συναισθημάτων μέσα στις αυστηρές και ξεκάθαρες γραμμές του ορθολογισμού και της τεχνογνωσίας μας. Γιατί αυτός είναι ο δικός μας δρόμος που οδηγεί πάντοτε στην επιτυχία.

Δυνατότητες

Ποιοί συνεργάζονται
μαζί μας;

01

Εταιρείες & Βιομηχανίες

Ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκο, μεγάλο σε έκταση και απαιτητικό είναι ένα πρότζεκτ, στην Artware γνωρίζουμε πώς να διαχειριστούμε τα δεδομένα και να δημιουργήσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

03

Νέα επιχειρηματικότητα και Πρωτοπόροι

Γνώση και εμπειρία: Οι δύο βασικοί παράγοντες που μας επιτρέπουν να ξεκινήσουμε από την αρχή και να φτάσουμε στην επιτυχημένη ολοκλήρωση, προσφέροντας παράλληλα έμπειρη καθοδήγηση και συμβουλές.

02

Όσοι εκτιμούν τον καλό Design

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τη μοναδική εμπειρία του αποτελέσματος, μέσα από την ποιότητα και την πρωτοτυπία της δουλειάς μας για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Γι’ αυτό και είναι απόλαυση να μοιραζόμαστε την ίδια οπτική με τους πελάτες μας.

04

Άλλες εταιρείες του χώρου

Ο δημιουργικός ανταγωνισμός κρύβει πάντα μέσα του μια ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Η δημιουργική συνεργασία όμως αποτελεί την πεμπτουσία της απόλαυσης. Γι’ αυτό και αγαπούμε ιδιαίτερα τις επαγγελματικές συνεργασίες και τη δημιουργική συνύπαρξη.

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Βραβεία που κέρδισε η ομάδα μας

Δεν έχει τόση σημασία το ίδιο το βραβείο -ασφαλώς και έχει- όσο η αφορμή, το όραμα και η προσπάθεια πίσω από κάθε βραβευμένο και αναγνωρισμένο έργο. Φυσικά και είναι υπέροχο να παραλαμβάνεις ένα βραβείο· σχεδόν τόσο υπέροχο, όσο είναι το αίσθημα που πηγάζει από την ικανοποίηση του πελάτη σου, που παραλαμβάνει τα αποτελέσματα του δικό του μοναδικού και καινοτόμου πρότζεκτ.

Η ομάδα μας

Μια αφοσιωμένη ομάδα από επιλεγμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, έτοιμη να αναλάβει το επόμενο δικό σας πρότζεκτ.

Με χαρακτηριστική ευελιξία και ικανότητα προσαρμογής στις δικές σας ανάγκες, η ομάδα της Artware συνδυάζει τα ψυχρά ρεαλιστικά δεδομένα της γνώσης και της εμπειρίας με την αχαλίνωτη δημιουργικότητα, έχοντας ως μόνο στόχο την υλοποίηση του δικού σας οράματος. Γι’ αυτό και είμαστε εδώ οι δικοί σας:

  • Σχεδιαστές
  • Προγραμματιστές
  • Δημιουργοί Στρατηγικής Ταυτότητας & Επικοινωνίας
  • Δημιουργοί Περιεχομένου
  • Διαχειριστές Έργου
  • Φωτογράφοι
Νίκος Σαββόπουλος
Νίκος Σαββόπουλος

Creative Director - CEO

Μαρία Χατζηχαραλάμπους Σαββοπούλου
Μαρία Χατζηχαραλάμπους Σαββοπούλου

Managing Director

Αχιλλέας Σαββόπουλος
Αχιλλέας Σαββόπουλος

Photographer

Άλεξ Κόκκας
Άλεξ Κόκκας

Senior Graphic Designer

Βαγγέλης Μπουλτούκης
Βαγγέλης Μπουλτούκης

Senior Web Developer

Σταμάτης Τέντσιος
Σταμάτης Τέντσιος

Senior Web Designer / UI&UX

Ιωάννης Βανακάκης
Ιωάννης Βανακάκης

Content Creator & Strategist

Νίκος Εγγλέζος
Νίκος Εγγλέζος

Wordpress Developer

Εύη Καρδασούδη
Εύη Καρδασούδη

Graphic Designer

Κωνσταντίνος Καρανικόλας
Κωνσταντίνος Καρανικόλας

Frontend Developer

Η δουλειά μας

Εδώ χτυπά η δημιουργική καρδιά
του οράματός σας!

Είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε κάθε στοιχείο που θα συνθέσει το δικό σας Success Story! Γι’ αυτό και επιστρατεύουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και τη δημιουργικότητα μας στις υπηρεσίες του δικού σας οράματος. Με απόλυτη αφοσίωση στον στόχο του αποτελέσματος, εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας, η οποία σέβεται απόλυτα τους πόρους, τον χρόνο και την επαγγελματική ταυτότητά σας.

Όραμα & Στρατηγική

Στην καρδιά της δημιουργικότητας._

Studio tour

Η δημιουργική μας αντίληψη

Δημιουργικό Ήθος

Προσαρμογή της γνώσης και της εμπειρίας μας στις γραμμές και τις ανάγκες της πιο αφοσιωμένης στρατηγικής προσέγγισης κάθε έργου.

Περιβάλλον που εμπνέει δημιουργικότητα

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το studio της Artware είναι ο ναός της έμπνευσης, αλλά μια τέτοια ποιητική διατύπωση δεν θα τη σήκωνε ακόμη και το πιο ιδιόρρυθμο μάρκετινγκ.

Μοναδικότητα στην καινοτομία

Πιστεύουμε στους ανθρώπους, γι’ αυτό και συνθέτουμε τις ατομικές δημιουργικότητές μας για να πετύχουμε ένα ξεχωριστό ομαδικό αποτέλεσμα, που θα χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη πρωτοτυπία και καινοτόμο στρατηγική.

Ας ξεκινήσουμε.

Έτοιμοι για συνεργασία;