SCROLL TO TOP
Καλώς ήρθατε
στην Artware.
Μία

εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων & branding

που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη στρατηγική και το design.

Ένα award-winning δημιουργικό γραφείο με B2B ειδίκευση.

Η Artware είναι ένα creative agency που ειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων και eshop, σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας και συσκευασιών, τη φωτογράφιση και τη δημιουργία περιεχομένου.

Μέσα από μία μοναδική μεθοδολογία που έχουμε αναπτύξει, κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες σας, μιλάμε τη γλώσσα των πελατών σας και τους προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία.

home of b2b
companies

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Υπηρεσίες

Δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες επικοινωνίας που μένουν αξέχαστες, είναι απλές και προτρέπουν σε δράση.

Σχεδίαση Ιστοσελίδας

  • Στρατηγική Διαδικτύου (Web Strategy)
  • Αρχιτεκτονική Δομής (Information Architecture)
  • Σχεδίαση Ιστοσελίδας (Website Design)
  • Κατασκευή Ιστοσελίδας (Website Development)

Σχεδίαση eShop

  • Στρατηγική Διαδικτύου (Web Strategy)
  • Έρευνα Αγοράς (Market Research)
  • Σχεδίαση eShop (eShop Design)
  • Κατασκευή eShop (eShop Development)
  • Προώθηση eShop (eShop Marketing)

Branding

  • Στρατηγική Brand (Brand Strategy)
  • Σχεδίαση Εταιρικής Ταυτότητας (Brand Identity Design)
  • Οδηγίες χρήσης Εταιρικής Ταυτότητας (Brand Guidelines)
  • Σχεδίαση Εταιρικών Εντύπων (Print Design)
  • Σχεδίαση Συσκευασιών & Ετικετών προϊόντων (Packaging Design)

Δημιουργία Περιεχομένου

  • Διαφημιστική Φωτογράφιση
  • Εγγραφή Κειμένων (SEO Copywriting)
  • Video & Animation
  • 3D Visualization
  • Marketing assets

Επιλεγμένα έργα

66ο Φεστιβάλ Φιλίππων –  Concept & Σχεδίαση Επικοινωνιακού Υλικού

Δημιουργία concept και σχεδιασμός οπτικού και επικοινωνιακού υλικού για το 66ο Φεστιβάλ Φιλίππων, μέσα από την ολοκληρωμένη αποτύπωση της ιστορίας, της φιλοσοφία και της σημασίας του θεσμού, καθώς και μέσα από την ανάδειξη της αφιέρωσής του στους «Αφανείς Ήρωες» της σύγχρονης πραγματικότητας.

VIEW CASE STUDY →
Lydia Aerodrome Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός ιστοσελίδας για της Lydia Aerodrome και του αεροδρομίου της στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση σχεδιασμού και δυναμικής υλοποίησης στην κατασκευή της ιστοσελίδα παρέχει στους χρήστες μια σύγχρονη, ρεαλιστική, και απολύτως εντυπωσιακή διαδικτυακή εμπειρία, ενισχύοντας την επικοινωνία της πληροφορίας.

VIEW CASE STUDY →
PreConstructa

Σε συνεργασία με την Preconstructa, ηγέτη στις προκατασκευασμένες λύσεις από τσιμέντο, ξεκινήσαμε ένα μετασχηματιστικό ταξίδι. Η απαράμιλλη εμπειρία και καινοτομία τους έχουν διαμορφώσει ένα έργο που επαναπροσδιορίζει την αρχιτεκτονική αριστεία, συνδυάζοντας ανθεκτικότητα με σύγχρονη αισθητική.

VIEW CASE STUDY →
Podia Footcare

Σχεδιασμός και κατασκευή της ιστοσελίδας του brand περιποίησης ποδιών Podia, συνδυάζοντας web design, web development, επαγγελματική φωτογράφιση, γραφιστική σχεδίαση και εξειδικευμένα κείμενα.

VIEW CASE STUDY →
ΕΚΑ Hellas –  Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός ιστοσελίδας για την EKA Hellas με τη μορφή ενός ολοκληρωμένου «οικοσυστήματος» που στοχεύει στην ολοκληρωμένη παρουσίαση της πληροφορίας, την ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της εταιρείας, των υπηρεσιών και των προϊόντων της μέσα από την ιστοσελίδα, και τη στοχευμένη προσέλκυση νέων πελατών.

VIEW CASE STUDY →
Istikbal – Σχεδίαση eShop

Έπιπλα για το σπίτι, ή ένα σπίτι για τα έπιπλα; Και τα δύο, με τη σχεδίαση του ηλεκτρονικού καταστήματος για την εταιρεία επίπλων Istikbal Kimerland, με αισθητική που συμβαδίζει με οπτικό marketing, και web development που διαχειρίζεται εύκολα την τεράστια βάση δεδομένων.

VIEW CASE STUDY →
Smirdex – Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Το web design μπορεί να επικοινωνήσει όλα τα χαρακτηριστικά μίας βιομηχανίας και το web development να υλοποιήσει το σχέδιο ενός σύνθετου website που μεταφέρει την πληροφορία στον επισκέπτη με τον πιο ολοκληρωμένο, στοχευμένο και παράλληλα απολαυστικό τρόπο.

VIEW CASE STUDY →
Θερμοπλαστική – Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Η κατασκευή ενός κουφώματος απαιτεί σύγχρονη οπτική και ακρίβεια. Το ίδιο απαιτεί και η σχεδίαση και κατασκευή της ιστοσελίδας για την εταιρεία κατασκευής κουφωμάτων Θερμοπλαστική, με σύγχρονη φιλοσοφία και εξειδικευμένη παρουσίαση πληροφορίας.

VIEW CASE STUDY →
Enjoy Shoes – Κατασκευή eshop

Σχεδιασμός και κατασκευή eshop για την εταιρεία πώλησης υποδημάτων enjoy, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό ηλεκτρονικό κατάστημα που κερδίζει τις εντυπώσεις με αισθητική, λειτουργικότητα και έξυπνη δομή, αναβαθμίζοντας την εμπειρία χρήστη, και μετατρέπει την επισκεψιμότητα σε πωλήσεις.

VIEW CASE STUDY →
Digitale Agency – Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Σχεδιασμός ιστοσελίδας για την Digitale, ένα από τα σημαντικότερα Digital Marketing Agency στην Ελλάδα, με ένα νέο website που στοχεύει στην ολοκληρωμένη παρουσίαση του εταιρικού προφίλ, της φιλοσοφίας και των υπηρεσιών, υπογραμμίζοντας τα οφέλη, και μετατρέποντας τον επισκέπτη σε νέο πελάτη.

VIEW CASE STUDY →